Scrum master #KRTZ1237834

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 december 2019
Reageren tot 15 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Ridderkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 20 uur, 24 uur, 28 uur, 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Salaris €4.500 - 5.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Team Data verzorgt de informatievoorziening. DIV, GIS en BI zijn samengebracht en opereren via 3 scrumteams om informatieproducten en apps te ontwikkelen. Er worden oplossingen geboden middels onder andere SharePoint, Cognos en ESRI GIS. In onze aanpak verzorgen we gegevensuitwisseling tussen systemen en bij voorkeur via onze operational datastore en datawarehouses. Naast onze scrumteams verzorgt team data ook het beheer over het archief en geografische kerngegevens.
De drie scrumteams zijn toe aan verdere groei op het gebied van scrum werken. Tot op heden is de rol van Scrum Master beperkt ingevuld door welwillende collega's. Onlangs is een nieuwe product owner gestart en heeft het BI-data science scrumteam opgezet. Om de drie teams echt verdere stappen te kunnen laten maken, zoeken wij ondersteuning van een ervaren Scrum Master. Daarnaast dienen er ook nog stappen gezet te worden om de agile gedachte en werkwijze in de organisatie over te brengen.
 
Overige gegevens
Het aantal te werken uren is variabel tussen 16 en 36 uur/week, maximaal 936 uren over de inhuurperiode. De einddatum van de termijn van inhuur is 31 juli 2020 met de mogelijkheid tot verlenging

  • minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding
  • minimaal drie jaar ervaring in deze rol
  • ervaring binnen de overheid
  • Scrum kennis
  • Samenwerking binnen teams
  • Communicatieve vaardigheden
  • Coaching vaardigheden
  • Omgaan met weerstand
  • certificering Scrum Master
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners