Schadebehandelaar Verzekering #KRTZ285642

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 maart 2022
Reageren tot 10 maart 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoogeveen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 21 september 2022
Aantal uur 32 uur, 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor je eigen schadedossiers en jouw nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd.
Als schadebehandelaar binnenland ben je verantwoordelijk voor de behandeling van materiële (verkeer)schaden in Nederland.

Wat is jouw bijdrage in het team?

Je begint je werkdag met je computer opstarten (dit kan thuis of op kantoor), een kop koffie en een praatje met je collega’s. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en de eerste klant te kunnen helpen. Jij bent degene die met de klant en andere betrokken partijen contact heeft in een verkeerschadedossier. Je bent daarmee het visitekaartje van de organisatie. Zodra je de klant aan de lijn hebt, vraag je goed door om te achterhalen wat de schade(oorzaak) is om vervolgens de dekking en schuldvraag te kunnen beoordelen. De klant wil graag zijn verhaal bij jou kwijt en advies over hoe de schade opgelost kan worden. Je hebt daarbij kennis nodig van de polisvoorwaarden, de wetgeving en je moet de juiste aanpak inschatten. Kan je de schade direct afwikkelen, of dien je nog stukken op te vragen, of dien je door te verwijzen naar een aangesloten herstelbedrijf of dien je een expert in te schakelen? Dit leg je vervolgens vast in het dossier en je stuurt de klant nog even een bevestiging per mail. Je inventariseert vervolgens de schade, keert deze uit waar het kan en verhaalt dit bij de tegenpartij als dit mogelijk is.

Gaaf dat je weer een klant goed hebt geholpen! Aan het einde van de dag heb je je werkvoorraad onder controle en sluit je met een goed gevoel je laptop af.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een teamspeler die enthousiast, leergierig en resultaatgericht is. Daarnaast ben je iemand die:
•    het heerlijk vindt om klanten (telefonisch) te kunnen helpen met hun schade
•    stevig in zijn schoenen staat en helder is in de manier van communiceren
•    het belangrijk vindt om processen te verbeteren en persoonlijk te blijven ontwikkelen
•    humor heeft, snel kan schakelen en open staat voor feedback
•    beschikt over HBO werk,- en denkniveau;
•    beschikt over ten minste 2 jaar werkervaring in behandelen van verkeerschades (een pré is ervaring in de transportsector/wegtransport).

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners