Sales ZZP’er voor activeren bedrijven in beauty sector #KRTZ798170

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 juni 2021
Reageren tot 14 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 14 juli 2021
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau MBO, HBO, MBO-4
Ervaringsniveau Junior, Medior, Senior
ZZP tarief € 25 - € 35 per uur
Branche Zakelijke dienstverlening, Zorg en Welzijn
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Waar: Thuiswerken of op je eigen kantoor
Duur: 5-12 dagen
Wanneer: Vanaf 14 juni (startdatum bespreekbaar)
Uurtarief: 25-35 euro p/u
Opdracht:
Klinieken (telefonisch) activeren voor onze diensten (B2B)

Voor ons marketingbedrijf zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en overtuigende sales zzp’er. De opdracht zal ongeveer 5-12 dagen in beslag nemen en kan op afstand worden uitgevoerd. Wel vinden wij het belangrijk dat er op de eerste bel-dag een halve dag bij ons op locatie (in Nieuwegein) wordt gebeld om de opdracht en de propositie scherp te krijgen. Daarna kan er op afstand worden gewerkt. Als tarief valt een bedrag tussen de 25 en 35 euro per uur binnen ons budget. Er hoeven geen volledige werkdagen gedraaid te worden maar de opdracht kan verspreid worden over meerdere uren per dag.

De opdracht

Bedrijven activeren voor het afnemen van leads

Onlangs zijn wij begonnen met een nieuw vergelijkingsplatform. Bezoekers van dit platform kunnen gratis offertes aanvragen voor verschillende diensten in de beauty gerelateerde sector. Wij zijn op zoek naar klinieken die opgenomen willen worden in onze vergelijkingsdienst om op deze manier aan meer klanten te komen. Zij krijgen per mail direct potentiële klanten binnen die op zoek zijn naar hun dienst maar alleen nog de juiste kliniek willen vinden om deze dienst bij af te nemen. Onze dienst is erop gericht om veel meer geld op te leveren dan dat het kost en is voor deze bedrijven een uitgelezen kans om aan extra klanten te komen tegen een betaalbare prijs.

Het is aan jou als sales zzp’er om telefonisch tussen de 15-25 klinieken te activeren voor onze dienst. Omdat het concept meer geld oplevert dan dat het kost en voor een vaste stroom aan nieuwe klanten zorgt, verwachten wij dat de meeste klinieken in deze branche hiervoor openstaan.

Spreekt deze opdracht je aan? Dan nodigen wij je graag uit bij ons op kantoor om de opdracht verder in detail door te nemen.

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners