Recruitment Medewerker #KRTZ0918738

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 november 2021
Reageren tot 1 december 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 februari 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO-4
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

Medewerker Recruitment 

Jouw rol in het team
De werkdruk van onze collega’s in het ziekenhuis is hoog! Om gedurende deze COVID periode onze collega’s in de zorg nog meer te ontlasten, zijn wij tijdelijk op zoek naar een medewerker recruitment. Als medewerker recruitment lever je een belangrijke bijdrage aan het verminderen van deze werkdruk door ervoor te zorgen dat hun teams compleet zijn. 

De nadruk van deze functie ligt op het ondersteunen van de recruiters. Je bent de contactpersoon voor sollicitanten. Je nodigt de sollicitant uit voor sollicitatie- en arbeidsvoorwaardengesprekken en je legt deze handelingen vast in ons systeem.
Het begeleiden van de sollicitanten en het faciliteren van de sollicitatiegesprekken hoort ook bij je functie.

Over het team
Je komt te werken in de afdeling Recruitment. Vanuit verschillende expertises draagt iedereen bij aan het gezamenlijk doel. De beste professionals voor de beste zorg. Het team Recruitment is ambitieus, creatief en dienstverlenend. We zien genoeg kansen en mogelijkheden om steeds beter te positioneren als aantrekkelijk werkgever. 
 
Werkdagen
Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Wij vragen van jou
–    Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau
–    Je bent per direct beschikbaar

Ondanks de werkdruk is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Je bent flexibel in je dienstverlening, je ziet het werk liggen en dit alles doe je met een grote lach. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners