Recruitment Assistent #KRTZ9785658

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 januari 2020
Reageren tot 15 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Ridderkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
ZZP tarief € 45 per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €2.500 - 3.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je start de week op met een kort overleg met de recruiter over wat er op de agenda staat. Je neemt samen de lopende vacatures door en welke vacatures er op korte termijn verwacht worden. Jij staat midden in het recruitment proces doordat jouw rol zowel coördinerend als ondersteunend is, een echte "spin in het web". 

Enerzijds ondersteun je de recruiter bij de recruitmentwerkzaamheden, anderzijds onderhoud je nauw contact met de HR adviseurs en de HR Servicedesk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vacatureteksten, plaatsing op onze interne en externe website en de terugkoppeling naar kandidaten.
 
Dit ga je doen

  • Je bent de rechterhand van de recruiter en bent samen met hem en de HR adviseurs verantwoordelijk voor recruitment bij de organisatie
  • Je zorgt dat er een goed overzicht is van alle lopende vacatures en recruitment processen, beoordeelt CV's en je signaleert knelpunten en pakt deze op
  • Je stelt de recruitmentplanning en overzichten op en zorgt er voor dat het recruitmentsysteem Connexys up-to-date is
  • Je bent verantwoordelijk voor de vacatureteksten en het plaatsen hiervan zowel in als extern
  • Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden

 
De werkzaamheden vinden plaats bij de afdeling Personeel & Organisatie. Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de digitale transformatie die de organisatie moet doormaken. Een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. De werkwijze binnen de afdeling wordt gekenmerkt door zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij professionals.

  • minimaal een afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding
  • minimaal twee jaar ervaring in deze rol
  • ervaring met: Werving & selectie, Recruitment ondersteuning, systeem Connexys, Plannen, organiseren en rapporteren, "Werken bij" websites, MS Office
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners