Recruiter (Groningen) #KRTZ4978623

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 december 2019
Reageren tot 8 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Recruitment
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ontwikkelingen in de maatschappij en binnen de organisatie maken dat de organisatie geconfronteerd wordt met forse extra wervingsopdrachten. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de werving van nieuwe collega's en de loopbaanontwikkeling van onze interne collega’s? Ben jij een aanpakker? Team Recruitment heeft ruimte voor meerdere nieuwe recruiters verspreid over het land.

Het team

Je maakt deel uit van Team Recruitment. Je gaat aan de slag in een team van enthousiaste collega's (recruiters en backofficemedewerkers, aangestuurd door een coördinator). Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het complete recruitmentproces.

Inzetbaarheid

We hebben te maken met een krappe arbeidsmarkt die volop in beweging is. Dat vraagt om flexibele collega’s die inzetbaar zijn op zowel de grootschalige werving. Collega’s die in staat zijn om maatwerk te leveren maar ook met enthousiasme bulkwerkzaamheden uit kunnen voeren. En om collega’s die bereid zijn om regelmatig te reizen. Je werkt in principe vanuit een locatie in één van de regio’s, maar de opdracht is ‘landelijk werken vanuit één capaciteit’. Dat betekent dat je ook inzetbaar bent voor andere locaties en regelmatig op pad bent.

Er is ruimte voor meerdere nieuwe collega’s verspreid over het land.

 

Wat ga je doen?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de regievoering op het vacatureproces. Je draagt zorg voor goed relatiebeheer en een optimale kandidaatbeleving, zowel op het gebied van de werving als de bedrijfsvoering en de doorstroom. Je doet dit in samenwerking met je collega’s binnen de eigen afdeling en de keten. Je handelt proactief en bent medeverantwoordelijk voor de te behalen operationele resultaten. Je volgt de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in het recruitmentvak op de voet en deelt je kennis actief met je collega’s. Je maakt deel uit van verschillende netwerken en onderhoud ‘warme’ contacten met de stakeholders. Ook vertegenwoordig je de organisatie op diverse voorlichtingen, beurzen en events.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • voeren van intake- en adviesgesprekken met vacaturehouders met betrekking tot de werving- en selectieactiviteiten;

 • opstellen van projectplannen waarin de afspraken en doorlooptijden met betrekking tot de invulling van vacatures staan vastgelegd;

 • uitvoeren van briefselecties en voeren van intake- en selectiegesprekken met kandidaten;

 • begeleiden van de kandidaat en aanspreekpunt zijn gedurende het hele proces;

 • monitoren en regie voeren op de openstaande vacatures uit je portefeuille;

 • bewaken en beheren van de werving- en selectiesystemen (Youforce, etc.);

 • voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken en verzorgen van aanstellingsformulieren.

 

Eisen

 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau. Een afgeronde HBO Opleiding, op het gebied van personeel en organisatie HBO 3/5 HBO icm P&O / HRM
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als corporate recruiter
 • In de afgelopen 2 jaar werkervaring in het voeren van intake, werving -en selectiegesprekken en in het voeren van arbeidsvoorwaardelijke gesprekken met kandidaten
 • Geef in het CV één of meerdere voorbeelden hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het recruitmentvak en zoekt naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken
 • Werkervaring met grootschalige wervingen en maatwerk opdrachten. 
 • Werkervaring als recruiter in een overheidsorganisatie en / of werkervaring binnen een grote (1000+) organisatie
 • Aantoonbare en ruime werkervaring met werkgerelateerde social media platforms.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners