Projectondersteuner | PMO #KRTZ0992655

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 april 2021
Reageren tot 27 april 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wat ga je doen (inclusief kernactiviteiten):
Ondersteunen projectactiviteiten versnellingsplan informatieveiligheid.
Er wordt gewerkt aan een toekomstbestendige digitale informatievoorziening en robuuste ICT-infrastructuur. Dit stelt de organisatie in staat om te beschikken over alle informatie die voor risicobeheersing, crisisbeheersing en incidentbestrijding cruciaal is. Het is van groot belang dat deze informatie tijdig beschikbaar is, betrouwbaar is en dat informatie niet in verkeerde handen valt.

Als onderdeel van het programma informatievoorziening levert de organisatie voor de regio's een implementatieloket, organiseren we kennissessies, maken we een toolkit beschikbaar en ondersteunen we bewustwordingscampagnes in de regio's. Diverse van dit soort activiteiten vragen om ondersteuning door een hands-on projectondersteuner.

De projectondersteuner is in staat om zelfstandig invulling te geven aan verschillende ondersteunende activiteiten die de projectmatige uitvoering ondersteunt.

Taken voor de projectondersteuning zijn o.a.:

 • Algemene projectmatige ondersteunings-werkzaamheden, zoals het opbouwen en bijhouden van het dossier
 • Het opzetten en uitvoeren van inventarisaties, het verzamelen en verwerken van de resultaten.
 • Het verzamelen en verwerken van voortgangsrapportages die vanuit de regio's worden aangeleverd, op basis hiervan opleveren landelijke rapportage
 • Eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit de regio's, organiseren van de beantwoording van vragen en bijhouden van de FAQ
 • Ondersteuning bij het uitvoeren van onderzoeken en van communicatieactiviteiten, zoals het organiseren van (online) events.

We zoeken een projectondersteuning met enige jaren werkervaring binnen de overheid heeft en relevante werkervaring heeft op het gebied van informatieveiligheid.

We verwachten van de projectondersteuning dat hij/zij zelfstandig kan werken en weet welke bronnen gebruikt moeten worden om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Tevens zal de projectondersteuning het initiatief moeten nemen om zijn/haar werkzaamheden vorm te geven en af te stemmen met het projectteam (programmamanager, programmasecretaris, inhoudelijk deskundige).

 

  Eisen waaraan je moet voldoen

   

  • Het aangeboden CV dient in het Nederlands te zijn opgesteld in pdf en is maximaal 5 A4's groot. 
  • Voor deze procedure is het van belang dat u hieronder een motivatiebrief (max. 1 A4) 
  • Je bent per 18 mei 2021 beschikbaar.
  • De kandidaat beschikt over minimaal een HBO-diploma. Een kopie van het diploma dient voor aanvang te worden aangeleverd.
  • Je hebt aantoonbare ervaring, minimaal 2 jaar, met het ondersteunen van complexe projecten (projecten met een grote diversiteit van werkzaamheden in een complex werkveld). 
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 

   

  Belangrijke eisen:

  • Je hebt kennis van het thema informatieveiligheid. Laat dit uit je cv blijken.
  • De kandidaat heeft aantoonbare en recente (< 5 jaar) ervaring met het afstemmen van zijn project(resultaten) met diverse stakeholders. 
  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
  Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
  Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

  Onze partners