Projectmedewerker / Coordinator – NO Brabant #KRTZ4285624

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 mei 2023
Reageren tot 31 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Oss
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juli 2024
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 50 - € 69 Bespreekbaar per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 Marktconform per maand
Branche Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Projectmedewerker / -Coordinator 

Locatie: regio NO Brabant
Startdatum: 1 juli 2023
Einddatum: 1 juli 2024 
Optie op verlenging: ja, max 2x 12 maanden
Uren per week: 16 uur
Hybride werken mogelijk: Ja, in overleg
ZZP mogelijk: Ja

 

Opdracht

Welkom in het dynamische en resultaatgerichte team van het programma!

Ben jij de stralende ster die wij zoeken? Als programmacoördinator ben jij de onmisbare rechterhand van de programmamanager, zowel op tactisch als operationeel niveau. Samen geven we vorm aan het Programmaplan en zorgen we voor een succesvolle uitvoering. Met jouw doelgerichte en proactieve aanpak ben je altijd een stap voor op de ontwikkelingen.

Jij bent de verbindende kracht die moeiteloos mensen en projecten samenbrengt om tot successen te komen. Je kent alle ins en outs van de projecten die aan het programma zijn verbonden, zowel inhoudelijk als procesmatig. Met jouw expertise en enthousiasme zorg je ervoor dat ze stralen en slagen. Bovendien neem je het voortouw in het organiseren van leerzame bijeenkomsten, waarbij kennisdeling en ontwikkeling centraal staan.

Naast je inhoudelijke capaciteiten zoeken we iemand die vertrouwd is met de regio Noordoost Brabant en bekendheid heeft met de Regiodeal. Ook heb je ervaring en affiniteit met het opstellen en bijhouden van administratieve en financiële processen, evenals het opstellen van verantwoordingsrapportages. Jouw bijdrage is van groot belang, aangezien het programma eind 2024 wordt afgerond.

   

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Je beschikt over een relevant HBO-diploma en hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werkgebied.
  • Het behalen van resultaten in een complexe netwerkomgeving is voor jou bekend terrein, waarin je weet om te gaan met uiteenlopende belangen.
  • Jij bent de bruggenbouwer die de ambitie van het programma vertaalt naar concrete acties. Je hebt oog voor zowel de inhoudelijke als de procesmatige aspecten en weet ze op de juiste manier met elkaar te verbinden.
  • Je bent nieuwsgierig van aard en houdt ervan om zowel op inhoud als op proces te excelleren.
  • Het overzichtelijk bijhouden van administratieve en financiële processen is voor jou geen probleem. Je kunt zowel inhoudelijk als financieel verantwoordingsverslagen opstellen. Bekendheid met financieel-administratieve systemen zoals JOIN en Key-2 is een pré.
  • Jouw kernkwaliteiten omvatten: organisatorisch talent, hands-on mentaliteit, stressbestendigheid, proactief en doortastend handelen, sociaal en verbindend vermogen, maar ook nauwkeurigheid, precisie en taalvaardigheid.

   

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Salarisindicatie obv 40 uur per week.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
  Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

  Onze partners