Programma Manager #KRTZ948165

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 januari 2023
Reageren tot 20 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum 1 februari 2023
Eind datum 1 januari 2024
Aantal uur 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
ZZP tarief
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Programma Manager

Duur: 12 mnd +
Locatie: Amsterdam
Uren: 38 per week

De Opdracht:

Je bent programma manager voor het opzetten van IV Career Centre over de as van de verschillende actielijnen. Er wordt voor je primaire team ook een recruitment specialist en een business analist aangetrokken. Daarnaast hebben we voor de verschillende actielijnen de intentie om deelnemers uit de werkorganisatie deel te laten nemen. Enerzijds om specifieke kennis in te brengen, anderzijds ter draagvlak en validatie van de mogelijke oplossingen.  De opdracht is ingezet op elf maanden.

Doelstelling opdracht:

  • Je acteert als programma manager over alle actielijnen heen; je stuurt op planning, haalbaarheid en kwaliteit van de gewenste oplossingen en rapporteert hierop.
  • Je maakt initieel, op basis van de huidige actielijnen, een roadmap waarin de de opzet voor het IV Career centre centraal staat. Je geeft aan wat er voor nodig is resultaat voor deze actielijnen te behalen (resources en finance) en legt dit voor aan Hoofd HRM en/of IV-Board.
  • Jouw rol is primair gerichte op de opzet en inrichting obv de multidisciplinaire actielijnen en de overal planning en realisatie, de recruitment vraagstukken worden, op korte termijn acties, opgepakt door de teamleads en hun temas over de vijf deelthema’s.
  • Je acteert als linkin pin in een complex stakeholder veld met verschillende partijen op de actielijnen, zoals IB Board, team, HRM (& centraal), ‘Leren en ontwikkelen’, externe inhuur desk etc.

Resultaatverplichting:

  • Er ligt een ontwerp klaar voor het IV Career Center met duidelijke kaders en richtlijnen over de te leveren diensten en resultaten alsmede een plan voor realisatie en borging.
  • Je weet het project team (de leads) succesvol te sturen op de benoemde deliverables.
  • Je kan resultaten laten zien op concrete instroom, doorstroom en uitstroom deliverables.
  • Je kan vooruitgang in opzet en aanpak en tijdslijnen op de meer complexe vraagstukken in realisatie op planning en acties laten zien.

Profiel:

We zoeken voor deze opdracht een senior profiel; iemand met affiniteit voor recruitment en instroomkanalen in de bredere zin, marketing en employer branding. Iemand die zich gemakkelijk door een organisatie beweegt, met aandacht voor opzet van succesvolle projectteams, met focus op resultaat, een analytische blik en de souplesse stakeholders mee te nemen in het project en de voortgang.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Overig (Project management Ondersteuning), Bestuurssecretaris, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners