Programma Manager IV #KRTZ896194

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 mei 2022
Reageren tot 19 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 september 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Senior
ZZP tarief
Branche ICT
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Programmamanager IV 

  • 32-40 uur per week
  • Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 3 maanden met een optie op verlenging.
  • De startdatum is z.s.m. maar uiterlijk 1 juni 2022.

De functie

De programmamanager-IV geeft sturing aan het projectteam en is eindverantwoordelijk voor deelprojecten binnen het domein IV. Team IV ondersteunt het gehele proces, dit omvat o.a. het ondersteunen van het toeleidings-, afspraken en registratieproces. Als programmamanager IV draag je verantwoordelijk voor het continueren van de dienstverlening en optimaliseer je deze waar dat opportuun is. Hiervoor is het noodzakelijk om vooruitziende blik naar (business)ontwikkelingen te hebben en te zorgen voor de opzet van projecten waarmee (in korte tijd) uitvoering gegeven kan worden aan de vereisten om die ontwikkelingen te kunnen volbrengen. Daarnaast zorgt de programma manager voor bewaken, registratie en adresseren van risico’s bij de inzet van voorzieningen door de business. De programmamanager is in staat om professionals aan te sturen, overleggen voor te zitten en zorg te dragen voor afstemming met relevante stakeholders. Je werkt nauw samen met de businesslijn en schakelt binnen het IV-domein met de andere lijnen (testen, BCO, DCC/CTB).

Wat vragen we van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, bij tegenwind overeind blijft, je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen over resultaten en tegelijk in de verhoudingen en het proces kan meebewegen. Je bent strategisch sterk, analytisch en in staat om verbinding te leggen en regie te voeren. Verder breng je mee:

• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in programma- en projectmanagement in de gezondheidszorg, non-profit organisaties of lokale overheden;
• Je hebt een academisch werk- en denkniveau;
• Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met (deel)projectleiding van IV/IT projecten;
• Je bent sterk in plannen en organiseren;
• Je hebt ervaring met situationeel leiderschap;
• Je hebt ervaring met stakeholdermanagement;
• Je bent in staat om snel je weg te vinden in nieuwe context;
• Je bent proactief, daadkrachtig, energiek, stressbestendig, creatief, resultaatgericht, integer, betrouwbaar en flexibel.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners