Product Owner #KRTZ5462147

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 februari 2023
Reageren tot 5 februari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 mei 2024
Aantal uur 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche ICT, Bouw | Vastgoed

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Product Owner
Wij zijn  op zoek naar een klantgerichte product owner klantinteracties (intern product owner klantinteractie telefonie en brief) die bijdraagt dat klanten moeiteloos zaken met Stedin kunnen doen. Want Stedin bevindt zich midden in de dynamische en boeiende wereld van de energietransitie én in de transitie naar een klantgerichte organisatie. Hiervoor is het noodzakelijk om klantcontacten allemaal, snel en in 1 keer goed te kunnen afhandelen, via het kanaal van de keuze van de klant. Naast klantgemak is efficiency bij klantcontactbehandeling steeds belangrijker. Daarom is het van belang dat we binnen de platforms die wij tot onze beschikking hebben (Storm / Planet Press) steeds blijven door ontwikkelen door onder andere slimme oplossingen voor briefafhandeling.

Je managet de verwachtingen en stemt af met enerzijds verschillende business eigenaren en anderzijds de IT-organisatie en andere product owners Je bent verantwoordelijk voor het creëren en uitdragen van de visie op het klantinteractie telefonie en brief domein en het bepalen van de roadmap. In gesprek met verschillende business en IT stakeholders bepaal jij waar het team in de volgende sprints aan werkt. Mocht het nodig zijn dan weet jij jouw weloverwogen keuzes goed te onderbouwen aan je leidinggevende en teamgenoten. 

Hoe je dat verder doet?
Dat hebben we voor je op een rij gezet;
Je creëert user stories en backlog items met duidelijke waarde voor Stedin. Je werkt nauw samen met de acceptanten, productmanager en business owner om nieuwe ‘use cases’ te identificeren, haalt feedback op en vertaalt dit naar productontwikkeling.
In samenwerking met de eindgebruikers en product manager(s) zorg je voor heldere acceptatiecriteria. In sprints los jij de puzzel tussen wensen en beperkingen op.

Je monitort de voortgang en werkt actief samen met het agile team om de producten tijdig en in de gewenste kosten/baten-verhouding te realiseren.
Je bent verantwoordelijk voor opstellen, beheren en realiseren van de productvisie en digitale transformatie en de doorvertaling naar een scorecard/roadmap.
Je motiveert en stuurt functioneel een agile team aan.

Je maakt  deel uit van het projectteam en valt hiërarchisch rechtstreeks onder de hoofd klant. Je werkt nauw samen met onder andere product owners, productmanagers, asset specialisten en it specialisten.

Efficiëntere en effectievere klanten platforms? Deze door ontwikkelen? Laat dat maar aan jou over.

Je standplaats is Blaak met uitzicht over de Maas en de prachtige bruggen van Rotterdam. 50% op locatie 50% vanuit huis.

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.
Jij bent een teamplayer die makkelijk met alle stakeholders schakelt. Je herkent mogelijkheden en behoeften en pakt deze met beide handen aan. Samen met je team zorg je voor de juiste functionaliteiten en heldere features. Alles voor het vergemakkelijken voor de klant! Jij maakt de keuzes en stelt prioriteiten, iets wat we met vertrouwen aan je kunnen overlaten. Jij bent op je best in een spilfunctie, een functie waar jij de brug slaat tussen IT en business. Met jouw frisse blik help je ons vooruit. Analyseren, observeren, communiceren, verbinden en dan doorpakken; zo werk jij. Wat jou verder onze nieuwe Product Owner maakt? Dat lees je hier
Eisen
Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als product owner/product manager met de focus op klant platforms.
Je bent SAFe-gecertificeerd als product owner (of bereid deze te behalen) en hebt ervaring in het werken in een agile omgeving (Scrum en SAFe).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;

 

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners