Operationeel HR Adviseur Eindhoven #KRTZ623242

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2022
Reageren tot 16 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum 4 juli 2022
Eind datum 31 januari 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior, Medior
ZZP tarief € 70 per uur
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

HR Adviseur  

In deze rol draag jij bij aan de realisatie van de ambities door aanspreekpunt te zijn op alle voorkomende HR vragen van leidinggevenden en medewerkers waarvoor jij je HR-expertise en ervaring kan inzetten. Dit doe je  samen met andere HR-collega’s voor leidinggevenden, hun teams en medewerkers bij diverse afdelingen.

Dit bieden we je als HR Adviseur

 • Jij bent samen met je HR-collega’s het gezicht voor de beste HR-dienstverlening.
 • Jij als brede HR professional verantwoordelijkheid durft te nemen en doorpakt om zo snel mogelijk een resultaat neer te zetten.
 • Jij bent een teamplayer en flexibel wanneer de situatie erom vraagt een case of adviesvraag over te nemen.

Dit ga je doen als HR Adviseur

Wij zijn in transitie, waarin we binnen een kleinere, wendbare organisatie slimmer en effectiever samenwerken, meer durven en veranderbereid zijn. HR is zelf ook in transitie naar een nieuw HR-dienstverleningsmodel, waarin we straks vanuit vijf teams de business gaan bedienen middels klik, bel en ontmoet. Leidinggevenden en medewerkers kunnen dan via het HR-Portaal op de meeste HR vragen snel een antwoord krijgen.

In deze tijdelijke rol kan je in eerste instantie aan de slag voor een vast werkgebied en ben je aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers. Later zorg je samen met je collega’s voor een goede start van het nieuwe HR-dienstverleningsmodel. Dit kan betekenen dat je onderdeel gaat worden van 1 van de HR Teams of dat je daar je rol gaat spelen waar het nodig is. Zowel voor leidinggevenden en medewerker als voor HR zelf verandert er veel en kan jij ervoor zorgen dat er optimaal gebruik gemaakt gaat worden van het HR-Portal. Vragen die niet via het HR-Portaal beantwoord kunnen worden, pak jij meteen op via ons systeem. Je maakt een diagnose en beslist zelfstandig hoe de vraag of case de aandacht krijgt die het verdient en tegelijkertijd snel en professioneel wordt behandeld. Je geeft dit advies digitaal, telefonisch of via een live afspraak; klik, bel en ontmoet. Samen met je collega’s werken we hybride; thuis, op locatie of op kantoor.

Mede dankzij je ervaring en daadkrachtige persoonlijkheid ben jij van onschatbare waarde bij het:

 • Direct te woord staan van leidinggevenden en medewerkers met hun HR-vragen door jouw brede HR ervaring.
 • Het zorgen voor een adequate behandeling van vragen en cases met daarbij een helder advies en correctie vastlegging in het systeem Servicenow.
 • Signaleren van ontwikkelingen en ideeën naar de HR-collega’s om zo hierin een bijdrage leveren ter professionalisering van ons HR-dienstverleningsmodel.
 • Betrouwbare partner zijn in jouw HR Team.

Hier ga je werken
Je gaat werken bij een HR-team die een werkgebied bedient in Zuid Nederland en desgewenst kan bijspringen bij meerdere HR-teams. Ben je geïnteresseerd dan kunnen we in een gesprek bepalen wat voor jou het beste past. De dynamiek in het team is groot en jouw bijdrage betekend dat we een sterk team kunnen neerzetten die het nieuwe HR-Dienstverleningsmodel een gezicht gaat geven.

Dit zijn de functie-eisen

Voor deze positie zet jij het volgende in:

 • Je werkt minimaal op hbo niveau
 • Je hebt tenminste 4-5 jaar operationele ervaring in de brede HR-operatie.
 • Je bent een pro-actieve en prettige gesprekspartner voor leidinggevenden en medewerkers.
 • Je schakelt snel en zorg dat iedereen op een juiste manier tijdig wordt geadviseerd en verder kan in de dagelijkse operatie.
 • Je bent een betrouwbare collega die gaat voor het teamresultaat.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners