Netwerkspecialist R&S Cisco DNA #KRTZ0853381

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 januari 2021
Reageren tot 15 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum 1 april 2021
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche ICT
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

I.v.m. Covid-19 zal er voorlopig volledig vanuit huis gewerkt worden

Voor onze directe en vaste opdrachtgever zoeken wij diverse Netwerk Specialisten. Wij zoeken voor de Productlijn Security & Services team de volgende 2 kandidaten.

Opdrachtomschrijving :
De Productlijn Security & Services is onderdeel van Team Netwerken van de Dienst-ICT.
Team Netwerken is verantwoordelijk voor het beheer (en daarmee ook de ontwikkeling) van alle netwerk- en security-infrastructuur. Het team doet dit conform de afspraken met de servicelijnmanagers en overige teams binnen de Dienst ICT. Hierbij wordt gewerkt onder centraal vastgestelde architectuur en vanuit een standaard product portfolio.

Het speciaal beheer team (SBT) is onderdeel van de Dienst-ICT en werkt nauw samen met de “operatie”. Voor de versterking van dit team, zoeken wij nog een Netwerksecurity Ontwerper om dit team te ondersteunen.

Functieomschrijving

De netwerkspecialist is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van producten op het gebied van routing en switching. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat deze producten goed werken. Hierdoor kan een rechercheur bijvoorbeeld zonder problemen belangrijke informatie over veroordeelde criminelen opzoeken in onze database, en heeft het managementteam een soepele verbinding tijdens een videoconference met externe partners.

Als netwerkspecialist neem je regelmatig deel aan (multidisciplinaire) projecten op het gebied van netwerken. Tijdens deze projecten signaleer- en analyseer je proactief technische en organisatorische knelpunten. Vanuit de praktijk doe je verbetervoorstellen op technisch en procesgebied. Daarnaast coach, adviseer en ondersteun je andere netwerkbeheerders.

Je vindt het geen probleem om deel te nemen aan piketdiensten (stand-by) en changes buiten kantoortijden. Eens per 8 weken draai je één week piketdiensten en 2 nachten per maand kun je ingezet worden voor geplande nacht acties/changes op locatie.

Verantwoordelijkheden
Als Netwerkspecialist Routing en Switching beheer en bewaak je de datanetwerken en bijhorende netwerk infrastructuur. Je signaleert, analyseert en verhelpt storingen en verzorgt de tweedelijns support. Daarnaast installeer je netwerkapparatuur en configureer je routingprotocollen. Verder ben je bekend met het stress testen van netwerkapparatuur en in staat om dit in rapportages vast te leggen. Daarnaast:

– Verzorg je, samen met collega’s, het capaciteitsbeheer en ondersteun je het wijzigingsbeheer
– Ben je onderdeel van (implementatie) projecten
– Beheer je het netwerkbeheersysteem en verzorg je SLA rapportages
– Neem je een regie rol richting leveranciers over apparatuur en lijnen
– Verzorg je methodiek en documentatie welke nodig is om aan te tonen dat het netwerk is uitgevoerd om een goede dienstverlening te waarborgen.

Vakmatige taken

– Wijzigingen uitvoeren in routers en switches
– Behandelen van incidenten en bijdragen aan analyse en onderzoek
– Op afstand begeleiden bij installaties van netwerkapparatuur. Dit doe je door de inzet van lokale ondersteuning en leveranciers
– Je verzorgt de administratie op het gebied van CMDB, IP-adressen, werkinstructies, netwerktekeningen en verbindingen
– Daarnaast onderhoud en bewaak je apparatuur, procedures, managementsystemen en tooling, inclusief compliance.

Geen leiding gevende taken.
Contacten zijn intern en met leveranciers.
Inzet in de lijn of in het project ?    De inzet is in het project

Functie details:

 • Tariefindicatie: max. 90 euro bruto voor een ZZP’er, inclusief alle kosten, excl. btw. (afhankelijk van ervaring en skills)
 • Verwachte startdatum: 1 april 2021
 • Verwachte duur: 12 maanden (optie voor verlenging tot medio 2022 is waarschijnlijk)
 • Verificatiegesprekken zullen plaatsvinden via beeldbellen en alleen indien noodzakelijk fysiek
 • Laptop en telefoon + abonnement moeten zelf worden voorzien
 • Screening zal een vereist onderdeel zijn van de selectieprocedure
 • Nederlandstalige CV is vereist

Opleiding eisen:

 • Kandidaat is Cisco CCNP Routing and Switching gecertificeerd. EIS !
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. EIS !

Werkervaring eisen:

 • Eis 1. Kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Netwerkspecialist binnen een grote (1000+) organisatie.
 • Eis 2. Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met CISCO DNA.
 • Eis 3. Kandidaat moet dan bereid zijn om te participeren in piketdiensten. Er zijn consignatie (piket) diensten eens in 8 weken (gedurende 1 week). Onderdeel van deze opdracht is om piketdiensten (stand-by) te draaien buiten kantoortijden en 2 nachten per maand kun je ingezet worden voor geplande nacht acties/changes, evt op locatie.

Werkervaring wensen

 • Wens 1. Kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring of sterke affiniteit op het gebied van network automation en security (CEH/CISSP).
  (waarde = 30 %)
 •  Wens 2. Kandidaat heeft de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het signaleren, analyseren en verhelpen van storingen en het verzorgen van tweedelijns support en het verzorgen van van SLA rapportages (waarde = 30 %)
 • Wens 3. Kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Netwerk Security, F5 loadbalancing, en/of Python. (waarde = 30 %)
 • Wens 4. Kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Netwerkspecialist binnen een grote (1000+) organisatie met 15.000+ aansluitingen. (waarde = 10 %)

! Het missen van een eis is knock out !
Geef reeds in uw motivatie aan waarom u denkt hiervoor de juiste kandidaat te kunnen zijn hoe veel % je denkt te kunnen scoren. Een minimale score van 70 % is gewenst !

Aan te leveren gegevens:
• CV in Word formaat (max 5 pagina’s, Nederlandstalig, zonder macro’s)
• Recente foto (mag vakantiefoto zijn)
• Korte Motivatie, 20 zinnen must!
• Eventuele vakanties en geplande interviews
• Beschikbaarheid/opzegtermijn
• Tariefindicatie

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners