Medewerker data team #KRTZ220335

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 september 2020
Reageren tot 11 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum 14 september 2020
Eind datum 31 mei 2021
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO
Ervaringsniveau Junior, Medior, Senior
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Werklocatie : Delft
Aantal uren:  40 uur per week
Sluitingsdatum : Aanbieden op deze aanvraag is mogelijk tot 11 september 2020 09.00
Tarief: in overleg
Duur : minimaal 8 maanden – Verlengbaar

Note 1: De eventuele intake gesprekken zullen plaatsvinden op 17 en 18 september 2020 na 12:00, zorg ervoor dat uw kandidaat beschikbaar is. De gesprekken zullen niet op een ander moment plaatsvinden. De gesprekken vinden live plaats op de locatie Rotterdam Blaak en/of Delft.

Opdrachtomschrijving:
Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.
Wij geloven we in de meerwaarde van diversiteit en inclusie. We weten dat er mensen zijn in Nederland, die een duwtje in de rug nodig hebben om werk te vinden én te houden. Daarom stellen we deze vacature speciaal voor mensen die tot de doelgroep banenafspraak van de participatiewet behoren; medewerker data team.

Business support services beheert de administratieve data processen. Het data team zorgt ervoor dat de gegevens voor deze processen compleet en up to date zijn. Zodat de facturen die wij naar klanten sturen correct zijn en de gegevens over facturen die wij moeten betalen kloppen. Als medewerker data team ga je de stamdata van crediteuren en debiteuren beheren, bijvoorbeeld door aan de hand van lijsten in Excel gegevens aan te passen in SAP. Je overlegt met collega’s van andere afdelingen, als gegevens niet duidelijk of niet compleet zijn en past het vervolgens aan.

We leren je het vak in de praktijk, waarbij veel ruimte is om vragen te stellen en vooral veel te doen. Heb je deze werkzaamheden onder de knie en ben je toe aan iets nieuws? Dan helpt het team je om nieuwe taken op te pakken, bijvoorbeeld het opstellen van procesbeschrijvingen of werkinstructies.

Het Team:
Een groep enthousiaste collega’s die hard werken en dat ook van jou verwachten. Die voor elkaar klaar staan en elkaar helpen als je het niet weet. Collega’s die op elkaar vertrouwen en open staan voor elkaar. Je komt in een team waar je je snel thuis voelt. Ze hebben je er graag bij.

Het data team bestaat uit 7 medewerkers en ze gaan je allemaal helpen om het werk onder de knie te krijgen. Vanwege de maatregelen rondom

COVID-19 werken we vanuit huis, maar de eerste twee weken ontmoet je de collega’s dat op ons kantoor in Delft en word je daar ingewerkt. En elke dag spreekt het team elkaar online; op dinsdag in het werkoverleg en de andere dagen in de dagstart.

Deze vacature is gesteld in het kader van de participatiewet / banenafspraak. Dit betekent dat bij deze baan rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een aangepast werktempo, uitgebreider inwerktraject, intensieve begeleiding door een jobcoach en eventuele aanpassingen op de werkplek. Ook kan een loonwaardemeting tot de mogelijkheden behoren

Jouw sterke punten:
Je bent nauwkeurig en je werkt gestructureerd.
Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s, maar kan ook zelfstandig aan de slag.
Je vindt het leuk om te leren werken met SAP en Excel kent geen geheimen voor jou.
Je beheerst de Nederlandse taal goed.
Je beschikt ober goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt een Pro-active instelling.
Je kan een VOG overleggen.
Je bent klantgericht.
Je bent resultaatgericht.
Je hebt een flexibele instelling.
Je bent leergierig en neemt snel dingen tot zich. Zoals het leren werken met de applicatie SAP.
Je behoort tot de doelgroep banenafspraak van de participatiewet.

Ben jij geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan door te reageren op deze opdracht.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners