Manager afdeling Ruimtelijke Domein #KRTZ4568389

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 oktober 2020
Reageren tot 7 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nieuwegein
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 12 uur, 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het management van de afdeling bestaat uit een afdelingshoofd en een teamleider.

Samen sturen ze ruim 60 professionals en 15 externe adviseurs aan. De medewerkers werken enthousiast aan het mooier, duurzamer en beter maken van onze stad. De uitdagingen zijn groot en divers. Er werken gemotiveerde collega’s van jong tot oud. De afdeling bestaat uit twee teams. Het afdelingshoofd is eindverantwoordelijk voor de afdeling en stuurt het team Beleid en advisering aan. De teamleider geeft leiding aan het team Projectmanagement en accountmanagement.

De lijnen in de organisatie zijn kort, er is een informele werksfeer en er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatief. De bedoeling van de organisatie is om bij te dragen aan een bloeiende samenleving door ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar steentje kan bijdragen.

De organisatiefilosofie kent de volgende uitgangspunten:

 • we werken vanuit de bedoeling;
 • we zijn 1 organisatie;
 • we tonen eigenaarschap.

De opdracht
Je wordt verantwoordelijk voor een aantal ontwikkelopgaven binnen de afdeling zoals het projectmanagement binnen de afdeling, het programmatisch werken op het terrein van Duurzaamheid en verbetering van het financieel beheer in de afdeling. Je bent een bouwer die in staat is om de ontwikkelingen die reeds in gang zijn gezet verder te brengen. Voor deze trajecten werk je nauw samen met het afdelingshoofd, de teamleider en de gebiedsmanager. Het afdelingshoofd is eindverantwoordelijk.

Naast deze drie ontwikkelopgaven kunnen de werkzaamheden verder onder meer bestaan uit:

 • coachen en begeleiden van medewerkers
 • functioneel leidinggevende aan een (deel)team
 • deelnemen aan MT-vergaderingen
 • Deelnemen aan de portefeuillehouders-overleggen

Afhankelijk van externe omstandigheden ontstaat op termijn de mogelijkheid om de opdracht in taken, bevoegdheden en uren uit te breiden. In overleg met het afdelingshoofd zal het takenpakket worden vormgegeven.

Eisen:

 1. Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau;
 2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als manager binnen het ruimtelijk/fysiek domein bij een gemeente;
 3. Aantoonbare kennis van/werkervaring met ‘werken vanuit de bedoeling’;
 4. Aantoonbare werkervaring met verander- en doorontwikkelopgave bij een gemeente;
 5. Aantoonbare werkervaring van het managen van projecten op het gebied van duurzaamheid en ruimtelijke projecten;
 6. Aantoonbare werkervaring met overheidsfinanciën binnen het ruimtelijk domein;
 7. Ruimte voor urenuitbreiding naar 36 uur per week maar is in eerste instantie geen uitgangspunt.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners