Lead developer #KRTZ243074

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2022
Reageren tot 14 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum 1 augustus 2022
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het gehele team is verantwoordelijk voor de dataverzameling, analyse en rapportages voor verantwoording intern en extern, datavoorziening naar verschillende partijen en rapportages ter ondersteuning van de sturing intern. De afdeling bestaat uit ruim 25 medewerkers.

Samen met onze externe leverancier zorgen wij voor ontwikkeling, beheer en onderhoud van ons Datawarehouse. We werken binnen de organisatie volgens de SAFe methodiek. Daarbij hanteren we in de teams de Agile/SCRUM aanpak voor het bewaken van de voortgang in de 4 teams en in ons change-proces.

Voor de rol van lead developer zijn we op zoek naar een ervaren developer die in een ontwikkelteam de kwaliteit, consistentie en kwantiteit van de prestatie kan helpen verbeteren.

Tevens staan wij aan de vooravond van een transitie naar een nieuw BI (data&analytics) platform. Voor deze transitieperiode zoeken wij iemand die ons als lead developer kan helpen om de dienstverlening op het huidige platform op het gewenste niveau te houden en ondertussen inhoudelijk mee adviseert in de te nemen stappen naar het nieuwe platform.

Gewenste kennis en vaardigheden
–    Technische kennis omtrent het ontwikkelen van een modern Microsoft BI DWH landschap. Denk aan:
o    SQL Server integration services(SSIS)
o    SQL Server Analysis services(SSAS)
o    SQL Server Reporting services(SSRS)
o    PowerBI (Reportserver).
–    De klant heeft een virtueel DWH waarbij veel van de business logica gevangen is in SQL. Ver gevorderde Kennis van SQL is daarmee een must.
–    Ook zal het werk deels DBA werk omvatten, beheer van de databases. Voornamelijk inbouwen van testen/controles voor signalering naar de hosting partij.
–    Hij/zij moet bekend zijn met verschillende data modelleringen technieken, denk aan Kimball en datavault.
–    Kennis van tSQLt is een pré.
–    Kennis van PowerDesigner is een pré.
–    Kennis van Jenkins/Octopus (deployment straat/ releasemanagement) is een pré.
–    Kennis van/ ervaring met BitBucket is een pré
–    De klant kent een eigen ontwikkeld “runmanagement” proces. Dit is een metadata gestuurd proces (SQL/SSIS) waarvan de kennis voornamelijk bij de Senior developer(s) ligt. Hier zal een overdracht voor moeten plaatsvinden.
–    Ervaring met opzetten van documentatie
–    Kennis van het ontwerpen en inrichten van MDM als een pré.

Verder:
Hij/zij is een teamplayer die coachende vaardigheden heeft. Veel van de tijd zal gevuld zijn met het begeleiden/coachen van junior/medior collega’s. Samen met je collega lead developer en de architect bewaak en verbeter je het werken onder architectuur. Daarnaast is het van belang zelfredzaam te zijn en proactief werk te zien.

De lead developer heeft ook een adviserende rol. Hij/zij moet kennis hebben genomen/nemen van de nieuwe ontwikkeling in de markt op het gebied van data&analytics platformen en MDM architecturen om proactief de klant te voorzien van een advies.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners