Interim Windows beheerder #KRTZ7830084

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 maart 2020
Reageren tot 12 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
ZZP tarief € 60 per uur
Salaris €2.500 - 3.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Van de telefoons, tot de computers op kantoor en laptops op locatie: voor al deze Windows-platforms draaien veel applicatie die beveiligd moeten zijn binnen de platform architectuur. Als Windows beheerder bij Dienst ICT zorg jij ervoor dat de gebruikers altijd in de lucht blijven en dat jouw collega’s in elke situatie hun werk veilig en ongestoord kunnen uitvoeren.

Het beheer richt zich op de continuiteit van de platform dienstverlening en verdere optimalisatie van de hardening en architectuurmodellering binnen de beheerdomeinen. 

Je werkt in een technische omgeving, waar jouw focus ligt op de bits en bytes. De allerkleinste details voor het beheer en security parameters en configuratie inrichting dus. Een baan met veel verantwoordelijkheid, omdat jij als een van de weinige mensen toegang hebt tot de meest kritische laag van het systeem. Samen met jouw Microsoft collega’s zorg je voor het reactief en proactief beheer ervan. Een uitdagende taak, want landelijk draaien er wel een paar duizend servers in een complex ICT landschap die altijd up-and-running moeten zijn.

Er komt heel wat kijken bij het remote-beheer van onze platformdiensten. Jouw taak is dan ook erg veelzijdig. Van het opschonen, beschikbaar stellen en beveiligen van de Microsoft server omgeving, tot het toevoegen van accounts en het toewijzen van rechten. Ook zet je jouw kennis in om te kijken hoe onze dienstverlening nog beter kan en hoe we de beschikbaarheid en veiligheid/hardening  van de domeinen kunnen optimaliseren; kennis die je graag deelt met je collega’s. Een brede kennis van beheer van netwerkstructuren en hun afhankelijkheden en kennis van architectuur modellen om de security eisen optimaal toe te passen.

Ook goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat onze platformdiensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom werken we met het team in een 24-uurs beschikbaarheidsdienst. Natuurlijk draai jij daar ook in mee als dit benodigd is. Zo draag je eraan bij dat je collega’s door heel Nederland hun werk goed en veilig kunnen doen en met plezier aan de slag gaan.

Eisen

  1. Bereid om te participeren in piketdiensten.
  2. Vanwege de piketdiensten en het urgente karakter van deze diensten, dient de reistijd woon/werkverkeer naar Driebergen en Rotterdam, maximaal 70 minuten te bedragen. Je werkt 50% in Driebergen en 50% in Rotterdam
  3. Minimaal 3 jaar werkervaring als Senior Microsoft beheerder.
  4. Een brede ICT kennis van de Microsoft omgeving en de afhankelijkheden van deze omgeving.
  5. Werkervaring met Microsoft achitectuur modellen en hardening van de omgeving.
  6. Werkervaring met de Prince2 projectmanagementmethode.
  7. In de afgelopen 5 jaar, werkervaring met Powershell.
  8. In de afgelopen 5 jaar, werkervaring met het werken volgens het ITIL incidenten proces, en het doorvoeren van changes.
  9. Werkervaring met Microsoft Server 2012/2016 of hoger.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners