Interim Technisch Applicatie Beheerder / Systeem Beheerder #KRTZ1929238

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 augustus 2023
Reageren tot 16 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 november 2026
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
ZZP tarief € 70 - € 100 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Technisch Applicatie Beheerder / Systeem Beheerder (36 uur) 

Locatie: Utrecht
Startdatum: 1 dec 2023
Einddatum: 30 nov 2026
Optie op verlenging: ja, max 2 jaar (5 jaar totaal!)
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 15 aug 2023 om 10:00 uur

 

Ben jij een technische expert die graag een cruciale rol wil vervullen in de veiligheid van Nederland? Het Productiehuis is op zoek naar een enthousiaste Technisch Applicatie Beheerder / Systeem beheerder om ons Team Integratie te versterken!

Bij Het Productiehuis zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en continuïteit van talloze applicaties die dagelijks voor meer dan 70.000 actieve gebruikers. Onze geïntegreerde systemen werken samen met die van onze ketenpartners om het werk te versnellen en te automatiseren. Als Technisch Applicatie Beheerder / Systeem beheerder zul je een belangrijk koppelvlak bieden voor het uitwisselen van informatie tussen applicaties.
 

Wat ga je doen?

 • – Je speelt een essentiële rol in de ketensamenwerking en draagt bij aan de veiligheid van Nederland.
 • – Je zorgt ervoor dat het berichtenverkeer tussen de politie en onze partners betrouwbaar en gestandaardiseerd wordt afgehandeld.
 • – Samen met de DevOps-teamleden stel je plannen op en voer je ze uit om nieuwe koppelingen op een geautomatiseerde, gestandaardiseerde en efficiënte manier te realiseren.
 • – Je werkt aan het verbeteren van het life cycle management proces van de te beheren applicaties, zodat nieuwe (security) updates en releases zonder downtime kunnen plaatsvinden.
 • – Je participeert breed in de ondersteuning van de applicatie waarin jouw achtergrond en kennis cruciaal zijn, en je maakt je snel de functionele en technische aspecten van de applicaties eigen.
 • – Je beheert applicaties op zowel Linux als Windows.

​​​​​​​

Verantwoordelijkheden:

 • Jij bent de ogen en oren van ons systeem, waarbij je technische storingen snel signaleert en doeltreffende voorstellen doet om ze op te lossen.
 • Je voert met precisie deployment-, migratie- en scripts uit, en volgt nauwgezet de installatiehandleiding om optimale resultaten te bereiken.
 • Het analyseren van informatie is jouw expertise, en je gebruikt deze kennis om alternatieve oplossingen te ontwikkelen en advies te geven over de meest geschikte aanpak bij applicatie technische problemen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het definiëren, testen, reviewen en accepteren van nieuwe versies van componenten, en je bent een waardevolle bijdrage bij het opstellen van testplannen en acceptatietesten.
 • Monitoring is een belangrijk aspect van je rol, waarbij je zowel de applicaties als de systemen waarop ze draaien nauwlettend in de gaten houdt.

 

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

 • Tarief is all-in maximaal €70,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);

Werkervaring – eisen:

Eisen:

 • Je hebt de afgelopen 4 jaar, minimaal 2 jaar kennis en aantoonbare werkervaring opgedaan met Linux 
 • Je hebt liefst 5 jaar, meer dan 1 jaar aantoonbare werkervaring met het werken binnen een Scrum/DevOps team
 • Je hebt in de afgelopen 6 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als Technisch Applicatie Beheerder en/of Systeembeheerder.

Werkervaring – wensen:

 • Je hebt minimaal een volwaardige, erkende en afgeronde MBO-opleiding.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met gangbare netwerkconcepten (routers, loadbalancers, proxy’s)
 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar, minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan van integratie systemen zoals bijvoorbeeld: API en/of SFTP en/of EB/XML
 • Je hebt afgelopen 3 jaar. meer dan 1 jaar aantoonbare werkervaring met Java
 • Je hebt de afgelopen 3 jaar, meer dan 1 jaar aantoonbare werkervaring met Weblogic.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een hands-on techneut/expert die de brug kan slaan tussen techniek en applicaties. Iemand die in staat is om zich snel nieuwe kennis eigen te maken en zich flexibel aan te passen aan verschillende technische en functionele aspecten. Als Technisch Applicatie Beheerder / Systeem beheerder ben jij degene die ervoor zorgt dat onze systemen soepel blijven draaien en dat nieuwe ontwikkelingen worden geïmplementeerd zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid.

Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer nu en word onderdeel van ons dynamische en toegewijde Team Integratie bij Het Productiehuis!

In deze opdracht werk je zelfstandig op basis van de hierboven geformuleerde resultaatverplichting. 

 

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners