Interim Teammanager Publieke Dienstverlening. #KRTZ7420051

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 november 2021
Reageren tot 7 november 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Beverwijk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Teammanager Publieke Dienstverlening.

Wij zijn op zoek naar een inspirerende, ervaren, enthousiaste en betrokken teammanager die met ons mee wil bouwen aan de organisatie en de stad. We zoeken een ervaren iemand voor 1,5 – 2 jaar.

Jouw uitdaging
Het team Publieke Dienstverlening bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en verkeert in een roerige fase. Na veel wisselingen in het management, een kennisachterstand en een hoog verzuim, is dit team toe aan een empathische maar koersvaste manager die het team verder helpt ontwikkelen.
Als teammanager coach, faciliteer en stuur je de medewerkers uit jouw team om hun professionaliteit te vergroten. Zodat zij hun kennis, kwaliteiten, ervaring en talenten benutten om het werk zo optimaal mogelijk uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de mensen, de bedrijfsvoering en draagt er mede zorg voor dat de doelstellingen en resultaten van het team behaald worden. Belangrijke onderwerp hierbij zal de voortgaande digitalisering van de dienstverlening zijn en oog houden voor persoonlijk contact (gastheerschap).
Je weet je team vanuit een duidelijke visie te inspireren en te motiveren. Je bent duidelijk, brengt waar nodig structuur aan. Je neemt je team hierin mee en zorgt voor verbinding. Je weet de doorontwikkeling van het team, en daarmee gepaard gaande veranderingen, met souplesse, luchtigheid en flair door te voeren binnen het team. Daarnaast ben je een goede sparringpartner op strategisch en tactisch niveau. Je bent lid van het brede managementteam en werkt met je collega-managers aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Eisen:

-Academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde hbo opleiding.
-Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie en ervaring met veranderingsprocessen in het gemeentelijk domein en bij voorkeur specifiek gericht op publieke dienstverlening.
-Affiniteit en gedrevenheid om dienstverlening aan burgers te verbeteren.
-Kennis van en ervaring met veranderprocessen en projectmanagement.
-Je hebt plezier en bent gedreven in het (verder) ontwikkelen van medewerkers en het team in zijn totaliteit.

Gesprekken voor deze vacature vinden plaats op 18/11 09:00 – 14:30 uur.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners