Interim Teammanager Projectbureau #KRTZ2530943

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 april 2021
Reageren tot 14 april 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 100 per uur
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het projectenbureau is net van start gegaan en als interim Teammanager Projectenbureau ligt de nadruk van jou rol op het vormen van het team en het leiding geven aan het team van projectmanagers, -medewerkers en evt. ingehuurde medewerkers. Je vervult een bredere coachende en sturende rol, zodat er structuur en een cultuur ontstaat die past bij het Projectenbureau. Je ziet toe op de kwaliteit van de projectresultaten en de toepassing van de werkwijze projectmatig werken. Onderdeel daarvan is dat je realistische afspraken maakt over (te ontwikkelen) producten en processen zodat de afspraken binnen de vastgestelde kaders, doelen, planning, kwaliteit, tijd en geld worden gehaald. Je initieert, ontwikkelt en voert als lid van het management van de afdeling mede het beleid van de afdeling uit en levert een belangrijke bijdrage aan de vakontwikkeling die centraal staat. Naast dat je het bestuur goed en op tijd adviseert en ondersteunt, zorg je samen met je team voor een goede afstemming van het werk met andere afdelingen zodat integrale producten (verder) ontwikkeld kunnen worden. Belangrijk onderdeel daarvan is de zorg voor een kwalitatief en kwantitatief voldoende beschikbaarheid van projectmanagers afgestemd op de vraag. Je weet van het nieuw op te zetten Projectenbureau (startdatum 01-03-2021) een afdeling te maken waar jouw team zich dagelijks met veel plezier en enthousiasme inzet om de plannen en ambities te realiseren.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op wo-bachelor niveau, in de richting van bestuurskunde, ruimtelijke ontwikkeling, het sociaal domein of duurzaamheid.
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met leidinggeven of als coördinator.
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als teammanager binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 8 jaar.
4. Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen en coachen van medewerkers binnen in een nieuw te ontwikkelen groep.
5. Aantoonbare kennis en meerjarige werkervaring op het gebied van projectmanagement, waaronder de beheersmatige aspecten van projectmanagement en risicomanagement.
6. Aantoonbare werkervaring met het rechtstreeks aan het bestuur en/ of de directie adviseren binnen een gemeente /een politiek gestuurde organisatie.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners