Interim Teammanager Financiën, Inkoop en Juridische Zaken #KRTZ1915958

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 februari 2023
Reageren tot 7 februari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2024
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 100 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je geeft coachend leiding aan het Team Financiën, Inkoop en Juridische Zaken. Dit team bestaat uit 20 tot 25 medewerkers met uiteenlopende disciplines. Daarbij bouw je op de expertise van je mensen. Jij stuurt op een professioneel financieel proces, een hoge kwaliteit van de juridische dienstverlening en een heldere positionering van de bestuur-juridische functie in onze veranderende organisatie. Het inkoop- en subsidieproces moet worden doorontwikkeld. Inkoop is deels belegd bij een inkooporganisatie (samenwerkingsverband).

Werkwijze
We denken in kansen en bewegen creatief binnen kaders van de wetgeving. Jij maakt dingen mogelijk, zodat je team kan waarmaken. Dat is je visie en dat weet je te organiseren. Je geeft je mensen daarvoor ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Oprechte aandacht
Je hebt oprechte aandacht voor al je teamleden en motiveert hen om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend kijk je ook naar het functioneren van het team als geheel. Ondanks dat de werkzaamheden variëren, hebben we één doel. Je vindt het belangrijk dat we zaken met elkaar delen en werkt actief aan de ontwikkeling van één sterk team.

Jullie voeren altijd open het gesprek, bijvoorbeeld over ‘belasting en belastbaarheid’. We willen veel, maar wat is haalbaar en wat niet? Afspraken (over resultaten) leggen jullie samen vast in een helder teamplan, waar jullie ook samen de verantwoordelijkheid voor nemen.

Continue feedback
Je bent er voor mensen die willen sparren, maar je waakt ervoor om teveel op de inhoud te zitten. Je teamleden zijn dé experts en zij maken hun eigen afwegingen. Jij bent ‘slechts’ de continue feedback-gever die een spiegel voorhoudt. Op het juiste moment deel je een ‘prikje’ uit dat je lardeert met een vleugje humor, waarmee je de sfeer prettig houdt.

Verder kijken
Onze complexe opgaven vragen om een intensieve samenwerking tussen teams. Kijken over de grenzen van je eigen team is dus een absolute must. ‘Hoe kan ik bijdragen aan het team en aan de organisatie als geheel?’, is de kernvraag die je jezelf elke dag stelt. Je inspireert je mensen om hetzelfde te doen. Daarbij hamer je op ieders rol. Waar ben jij goed in en wat voeg jij toe?

Durven experimenteren
We doen het al jaren op dezelfde manier, dus waarom zouden we veranderen? Omdat het misschien toch anders en slimmer kan. Aan de zijlijn moedig je aan te experimenteren, om te denken, patronen te doorbreken en vernieuwende ideeën te omarmen. Dan gaat er ook weleens wat fout, maar zonder vallen en opstaan, komen we niet verder. Natuurlijk gaat er ook veel goed en die successen worden met z’n allen gevierd. Elke prestatie is een teamprestatie en dat wordt door iedereen zo gevoeld.

 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

  • Tarief is maximaal €100,- (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende positie van minimaal 15 teamleden
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting rechten of bedrijfseconomie;
  • Aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstelling;
  • Aantoonbare werkervaring binnen de vakgebieden gemeentelijke financiën en/of juridische zaken (benoem dit duidelijk in het c).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners