Interim Teammanager Economie, Cultuur #KRTZ6397715

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 juli 2022
Reageren tot 10 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Team Economie, Cultuur & Stadspromotie

De manager zorgt ervoor dat de zelfstandig werkende medewerkers tot bloei komen, hun inzet kunnen plegen en dat de producten vanuit de verschillende disciplines vanuit integraliteit tot concrete resultaten in de samenleving leiden. Daarnaast geeft de manager de integrale samenwerking vorm over de beleidsvelden en de uitvoeringsprogramma’s.

Profiel manager
Personeel teamplayer, mensgericht, draagt zorg voor kwalitatief en kwantitatief evenwicht in de personeelssterkte. Empathisch, gevoel voor humor.

Inhoud, stuurt en denkt en acteert op hoofdlijnen, bewaakt het proces en begrijpt de inhoud. Fungeert als sparringpartner en denkt strategisch mee. Resultaatgericht!

Organiseren bestuurlijk sensitief, gestructureerde werker, legt verbanden tussen vakgebieden binnen gehele gemeente, is een boegbeeld voor het team in de overleggen met directie en management, weet op welk podium te schitteren en wanneer het podium aan anderen is, resultaatgericht, daadkrachtig, inspirator, zorgt – wanneer nodig – bestuurlijk voor doorzettingskracht.

Specifieke opgaven van en met het team in 2022:
Nieuw college: Positioneren team ten opzichte van het nieuwe college, samen met het team vertalen van collegeprogramma naar teamdoelen op basis van beleid. Opstarten en kennismaking met nieuwe portefeuillehouder(s) en maken van werkafspraken.

Belangrijke bestuurlijke processen: Voor de programma’s Economie en Binnenstad moeten nieuwe Uitvoeringsprogramma’s worden vastgesteld, waarbij ook de financiële kaders voor het beleid opnieuw worden bepaald. We werken aan voorstellen voor Coronaherstel voor de cultuursector. De interim-teamleider heeft oog voor dit belangrijke bestuurlijke proces en weet het team goed te positioneren bij de nieuwe portefeuillehouders.

Opgaven werkvoorraad team: Op basis van de nieuwe Uitvoeringsprogramma’s is het binnen sommige vakgroepen noodzakelijk om taken en rollen onderling opnieuw te definiëren. Dit hangt ook samen met personele wisselingen (formatie) en individuele wensen voor persoonlijke ontwikkeling én met ervaren werkdruk. De interim-teamleider organiseert met de collega’s een proces en komt samen met de collega’s tot een realistische taakverdeling en individuele werkvoorraad. Hierbij is ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en Dit landt in een nieuwe teamplan.

Eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Recente gemeentelijke ervaring als manager;
  • Aantoonbare kennis op het gebied van economische ontwikkeling;
  • Je kan een groot gedeelte van de tijd aanwezig zijn op kantoor;

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners