Interim Teammanager Bedrijfsvoering #KRTZ8153738

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 november 2020
Reageren tot 24 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Teammanager Bedrijfsvoering stuur je op de ontwikkeling en uitvoering van excellente dienstverlening en organisatorische samenhang. Je geeft leiding aan de (beleids)adviseurs. De nadruk in deze opdracht ligt op sturing en bewaking van (de kwaliteit van) de P&C cyclus.

Als Teammanager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de ambtelijke organisatie. Je geeft leiding aan de teams.

De werkzaamheden binnen deze opdracht:

  • Als Teammanager zit je op een sleutelpositie binnen de veranderende organisatie. Je stuurt op, en coördineert en bewaakt de kerntaken van het team binnen de context van de organisatie al geheel. Je zorgt voor een slimme, moderne en efficiënte bedrijfsvoering.
  • Als lid van het MT werk je samen met je collega’s (teammanagers en algemeen directeur) aan de ontwikkeling van centraal beleid voor de gehele organisatie. Je bent een sterke gespreks- en sparringpartner voor de portefeuillehouder.
  • Onder jouw leiding moet het team Intern Advies, met name financieel beleid, zich ontwikkelen op de specifieke resultaatgebieden. Het is zeer belangrijk dat het team integraal werkt en goed contact houdt met de andere teams binnen de organisatie.
  • Als peoplemanager heb je tevens de personele verantwoordelijkheid voor de medewerkers. Op sommige punten vraagt dit bijzondere aandacht.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als manager bedrijfsvoering en strategisch adviseur binnen de overheid;
  2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Manager bedrijfsvoering bij een gemeente;
  4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het leiden van veranderprojecten;
  5. Uiterlijk per 1 december 2020 beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners