Interim Teammanager Bedrijfsvoering #KRTZ3538169

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 juli 2022
Reageren tot 28 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 22 mei 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 98 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als teammanager van het team Financiële Administratie en team Financieel Beleid en Advies ben je dé teammanager van het financiële vakgebied. Je verzorgt samen met jouw team verschillende andere centrale administraties zoals de personele administratie, salarisadministratie, interne opleidingsadministratie, thuiswerkvoorzieningen, Arbo zaken, Treasury. Daarnaast zorg je met het team Financieel Beleid en Advies voor de ontwikkeling van beleidsmatige kaderstelling met bijbehorende bestuurlijke opgaven op het gebied van financiën Op dit gebied ben je bent de gesprekspartner van de clusterdirecteur en wethouder. Je overziet de belangrijkste financiële thema’s en zorgt ervoor dat het team de actualiteit ervan nauwgezet volgt en deze vertaalt naar mogelijke consequenties voor de administratie en het beleid. Je bent de verbinder tussen het te vervaardigen van HRM en financieel beleid en de uitvoering daarvan. Naast de HRM manager ben je tevens verantwoordelijk voor de financiële processen en applicatiebeheer. Met jouw team ondersteun je het gehele management doordat de financiële cijfers volledig, tijdig en juist zijn verantwoord om o.a. de P&C cyclus optimaal te kunnen ondersteunen in hun processen. Je bent de kartrekker van de ontwikkelopgave van jouw taakveld en zoekt de integrale verbinding op met de inhoudelijke andere taakvelden van Bedrijfsvoering.

Opdracht
Je bent direct aanspreekbaar op de inzet van mensen, middelen en kwaliteit in relatie tot de vastgestelde doelen en beleid. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor het leveren van bijdragen aan de visieontwikkeling en strategische bedrijfsvoering van de organisatie. Je levert een bijdrage aan concernbrede programma’s en projecten. Je bent in staat om vorm en inhoud te geven aan veranderingen en deze te begeleiden. Je bent empathisch en je krijgt energie van het uitdagen en faciliteren van de vaklieden binnen het team. Je stimuleert de creativiteit van de medewerkers, het denken in oplossingen, innovaties en alternatieven. Je bent in staat om in samenwerking met de vakmensen duidelijke opdrachten te formuleren vanuit een blik op het geheel (‘het gaat niet alleen om de klus’). Daarnaast ben je betrokken, in verbinding en in staat om intuïtief aan te sturen op de opdrachten en resultaatafspraken. Daarbij ga je uit van de mogelijkheden die het eigentijdswerken biedt. Je stimuleert de samenwerking en de mondigheid van de medewerkers in alle denkbare samenwerkingsvormen. Een besluitvaardige teammanager die beslissingen durft te nemen, de verbinding zoekt en daarmee een gezonde en veilige groepsdynamiek bewerkstelligt. Daarnaast ben je een manager die de bereidheid toont om aangesproken te worden op zijn eigen ontwikkeling en de duurzame ontwikkeling van de organisatie. Deze ontwikkelingen zijn altijd gekoppeld aan de vraag van de omgeving. Netwerken (in- en extern) zijn daarmee onlosmakelijk verbonden.

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

De kandidaat die wij zoeken heeft:

1. Tarief maximaal €98,- (all-in, excl. BTW)
2. Minimaal een afgeronde WO bachelor opleiding;
3. Uiterlijk beschikbaar per 1 september 2022 voor 36 uur per week;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teammanager /Teamleider binnen een gemeentelijke organisatie;
5. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de samenwerking met bestuur op het gebied van Financiën;
6. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen 100.000+ (inwoners) gemeente- op het gebied van Financiën.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners