Interim Teamleider/Strategisch Adviseur P&O #KRTZ9571239

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 oktober 2022
Reageren tot 16 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 april 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 Marktconform per uur
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als teamleider/strategisch adviseur van het expertteam P&O is je opdracht tweeledig:

Je zorgt voor de dagelijkse operationele aansturing in nauwe samenwerking met de andere teamleider. In een duoconstructie ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling en beleidsadvisering op het gebied van het (strategisch) HRM beleid.

Je opdracht:

De geschetste netwerkorganisatie is voortdurend in ontwikkeling en we streven naar een optimale werkwijze. De teamleiders P&O hebben te maken met meerdere interne stakeholders en frequente afstemming kan soms leiden tot een complexiteit die niet bevorderlijk is voor doortastend handelen en slagkracht en dat willen we verbeteren. Daarom vragen we je om een analyse en een advies:

Als vervanger van de vertrekkende collega breng je tijdens de dagelijkse operationele aansturing samen met je collega teamleider de huidige situatie volledig in kaart op basis van een probleemdefinitie, knelpuntenanalyse en een praktisch uitvoerbaar advies aan de interne opdrachtgever, de Programmamanager  Bedrijfsvoering, Beleid en Advies (BBA) zodat de expertiserol van de teamleider/strategisch adviseur P&O binnen de kaders van de opgavegestuurde netwerkorganisatie duidelijk en goed uitvoerbaar is.

Met als uitgangspunt realisatiekracht en impact kan de teamleider samen met zijn of haar collega “als vertaler van de organisatievisie”  en met de collega’s van P&O als verbinders de brug slaan naar de ruim 1400 collega’s.

Je bereidt op basis van jouw geaccepteerde advies de interne procedure voor, zodat mogelijk primair interne kandidaten kunnen solliciteren op een goed geëvalueerde, vernieuwde functie-inhoud.  Zo nodig draag je ook bij aan het inwerkprogramma van de geworven kandidaat (meester gezel).

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €90,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW)
  • Aantoonbare ervaring met verandermanagement binnen een overheidsorganisatie.
  • Beschikt over minimaal 5 jaar recente werkervaring als HR businesspartner, strategisch managementadviseur met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / affiniteit.
  • Minimaal een HBO+ / WO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld transitiemanagement.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met project- én procesmanagement, met organisatie- en teamontwikkeling en met verander-/transitiemanagement, met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / affiniteit.
  • Ruime aantoonbare ervaring als leidinggevende.
  • Ruime en aantoonbare ervaring met procesbegeleiding en/of verandermanagement bij complexe opgaven.
  • Ervaring met organisatie- en teamontwikkeling, met maatschappelijke en politieke betrokkenheid / affiniteit. Dit blijkt uit het CV.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners