Interim Teamleider/strategisch adviseur P&O – Den-Bosch #KRTZ9299462

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 augustus 2023
Reageren tot 9 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 februari 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 90 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht:  Teamleider/Strategisch Adviseur P&O (36 uur) 

Locatie: Den-Bosch
Startdatum: 4 september 2023
Einddatum: 1 februari 2024
Optie op verlenging: ja, 1 x 6 maanden
Uren per week: 36 uur
Hybride werken mogelijk: Ja, in overleg
ZZP mogelijk: Ja, tarief maximaal €90,- all-in. excl. BTW
Projectdetachering mogelijk: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 10 augustus 2023 om 16:00

Als teamleider/strategisch adviseur van het expertteam P&O is je opdracht tweeledig:

Je zorgt voor de dagelijkse operationele aansturing van de HR-adviseurs, personeelsconsulten en arbeidsjuristen in nauwe samenwerking met de andere teamleider. In een duoconstructie ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het gehele beleidsterrein van P&O en zorg je voor optimale beleidsontwikkeling en beleidsadvisering op het gebied van het (strategisch) HRM-beleid.

Je opdracht

De geschetste netwerkorganisatie is voortdurend in ontwikkeling en we streven naar een optimale werkwijze. P&O gaat deel uitmaken van een gloednieuw te vormen programma waar H- management en P&O met elkaar samen gaan werken om elkaar te versterken in de continue aandacht voor mens en organisatie. Met de vorming van dit nieuwe programma Menselijk Kapitaal is je opdracht om enerzijds te zorgen voor continuïteit en solide kwaliteit van de dienstverlening binnen het team. Anderzijds draag je bij aan de transitie die het team P&O doormaakt naar het programma Menselijk Kapitaal. Binnen dat nieuwe programma is de vernieuwde manier van organiseren en samenwerken nog niet uitgekristalliseerd. Dit betekent dat er wat van je wordt verwacht in termen van meedenken, zorgen voor een goede transitie, oplossen van knelpunten, en zorgdragen voor een goede communicatie in het team.

Met als uitgangspunt realisatiekracht en impact kan de teamleider samen met zijn of haar collega “als vertaler van de organisatievisie”  en met de collega’s van P&O als verbinders de brug slaan naar de collega’s.

   

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  Je bent een verbinder, netwerker, doorzetter en een zeer ervaren HRM’er die brede kennis en ruime ervaring heeft met organisaties in ontwikkeling. Vanuit je duidelijke senioriteit weet je een stevige positie in te nemen binnen het team en in de organisatie. Daarin kies je bewust je rolneming en zullen collega’s je snel op een natuurlijke wijze zien als operationeel leidinggevende. Je hebt diepgaande kennis van een eigentijds HR beleid en -instrumentarium  en ruime ervaring met transformatie trajecten vanuit een inspirerende organisatievisie.

  Je schakelt makkelijk met mensen en hebt een overtuigende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. Op verschillende niveaus ben je in staat (proactief) te schakelen met daarbij een goed gevoel voor de verschillende belangen binnen de organisatie en omgeving.

  • Tarief is all-in maximaal €90,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW); 
  • Beschikt over minimaal een HBO +/ WO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in het HR werkgebied aangevuld met een relevante opleiding in bijvoorbeeld transitiemanagement
  • Beschikt over minimaal 5 jaar recente werkervaring als HR businesspartner, strategisch managementadviseur, bij maatschappelijke en politieke betrokkenheid / affiniteit en binnen een organisatie met minimaal 500 fte;
  • Beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in HR vakgebied met project- én procesmanagement, organisatie- en teamontwikkeling, verander-en/of transitiemanagement, maatschappelijke en politieke betrokkenheid/affiniteit en binnen een organisatie met min. 500 fte;
  • Analytisch ben je sterk en in staat om ervaringen/informatie te vertalen naar concrete, uitvoerbare en geaccepteerde adviezen en instrumenten.
  • Je hebt actuele en brede kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied

  Interviewplanning

  We streven er naar de gesprekken te voeren op woensdag 22 augustus.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 36 uur p/w.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners