Interim Teamleider Projecten & Ondersteuners (PMO) #KRTZ3053186

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 oktober 2021
Reageren tot 18 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 februari 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een 'Interim teamleider Projecten & Ondersteuners' voor 36 uur per week.

Als teamleider schrikken grote contracten jou niet af. Je bent juist gedreven om een proactieve bijdrage te leveren aan steeds vernieuwende en innovatieve producten en diensten. 

Een organisatie met een veranderopgave om klaar te zijn voor de toekomst van de dienstverlening. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Binnen de Stafafdeling zijn 3 teams waarvan de Projecten en Ondersteunerspool er 1 is.

Taken/werkzaamheden
• Leiding geven aan 14 Project/Programma managers & PMO-ers en 9 Management Assistenten
• Het maken van heldere afspraken betreffende project- en programmaopdrachten
• Samen met de andere managers/teamleiders binnen de Stafafdeling afdelingsbrede thema’s oppakken.

  Eisen

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bètarichting
  • Ruime ervaring als leidinggevende (midden management): neemt leiderschap en geeft richting geeft aan de teams. Gaat actief op zoek gaat naar kaders waarbinnen de teamleden hun werk kunnen doen en weet deze te vertalen naar heldere afspraken met het team en haar omgeving. Zorgt voor steun en mandaat binnen het stakeholderveld.
  • Beschikt over strategisch inzicht en analytisch vermogen, en weet kansen te benutten en risico’s in te schatten.
  • Ervaring in ontwikkeltrajecten met afdelingen of teams. Is in staat om een visie te ontwikkelen op hoe verbinding te brengen, in een team die op verschillende opdrachten en afdelingen werken. Hoe de afdeling brede thema’s op te pakken en als team van elkaar te leren en te groeien. Zodat het team een verdere professionalisering kan maken in hun vakgebied (MA / PM) en daarmee gezien wordt als de vakmannen en -vrouwen in de organisatie.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

  Onze partners