Interim Teamleider IT #KRTZ5898781

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 juli 2022
Reageren tot 13 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Delft
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 25 januari 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Industrie

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De interim teamleider IT zal zo snel mogelijk starten. De inzet zal duren tot ten minste 31 december 2022. Daarna bestaat de mogelijkheid om de inzet te verlengen met viermaal 3 maanden. Het betreft een inzet van 4 of 5 dagen per week.

 • Het, op basis van de doelstellingen voor IT en de inschatting van risico's, ontwikkelen van een jaarplan en een voorstel voor de benodigde capaciteit en budgetten. Het verkrijgen van draagvlak voor projectvoorstellen ter verbetering van de bedrijfszekerheid en functionaliteit van IT en werkt hierbij samen met de huidige teamleider IT.
 • Het beoordelen of de juiste IT hardware gebruikt worden voor de gewenste functionaliteiten en het achterhalen of deze systemen optimaal benut worden. Het signaleren van alternatieve marktoplossingen en het opstellen en afstemmen van projectplannen voor de implementatie/ verandering van IT systemen.
 • Het inrichten van de informatiestromen en het afstemmen welke rapportages uit de systemen gehaald moeten worden. Het koppelen van de verschillende systemen en de achterliggende datastructuren.
 • Het opstellen van de projectplannen en het coördineren van de werkzaamheden met leveranciers en gebruikers van systemen. Het controleren/ opstellen van de functioneel ontwerpen, gegevensmodellen, datastructuren en testplannen.
 • Het, samen met inkoop, selecteren van IT leveranciers. Het maken van prestatie- en kwaliteitsafspraken en het ingrijpen bij onvolkomenheden.
 • Het signaleren van problemen in de bedrijfsvoering Het adviseren van Hoofd Bedrijfsvoering en collega-teamleiders over verbeteringen van de rol, de kwaliteit en de werkwijze van de afdeling Bedrijfsvoering.
 • Het volgen van relevante ontwikkelingen en informatie. Het beoordelen van de resultaten t.o.v. kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen. Het selecteren, structureren en inzichtelijk maken van relevante managementinformatie. Het onderbouwen van knelpunten en het adviseren over oplossingen.
 • Het geven van leiding conform de managementstijl.

 

FUNCTIEWENSEN EN- EISEN

 • A

  Deskundigheid

 • Kennis van IT voor het overzien van de IT ontwikkelingen en risico's 
 • Kennis van IT projectmanagement, netwerk- en besturingssystemen en marktleveranciers.
 • Kennis van de doelstellingen, structuur, processen, producten en diensten, informatiestructuur, administratieve organisatie en personeelsbeleid.
 • Sociale vaardigheid zoals klantgerichtheid, proactief handelen, zichtbaar zijn voor de organisatie, oplossingsgericht, positieve instelling, het geven van leiding, het aansturen van projecten en het maken van afstemmingsafspraken.
 • Uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van projectplannen, functionele ontwerpen en managementinformatie.

Reageer zo snel mogelijk. Opdracht wordt gesloten als de juiste kandidaat is geselecteerd.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Projectcontroller, Financial controller, Programmamanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Controller, Overig (Financieel)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, HRM medewerker, Recruiter, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)

Onze partners