Interim Teamleider Inkomen Sociaal Domein #KRTZ4825470

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 november 2020
Reageren tot 9 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente, Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als coördinator ondersteun je de teamleider bij inhoudelijke en procesgerichte zaken. Je bent het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor de medewerkers op het gebied van processen en dagelijkse aangelegenheden.

Je bent de spreekwoordelijke spin in het web. Met je helikopterblik overzie je de werkzaamheden binnen het team, signaleer je knelpunten en weet je waar jouw aandacht nodig is. Het bewaken van doorlooptijden, werkvoorraden, werkroosters en de personele bezetting tezamen met het verzamelen en interpreteren van managementinformatie behoort ook tot je takenpakket.

Daarnaast ben je een sparringpartner voor de medewerkers kwaliteitszorg en de teamleider. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne partners op het gebied van werkafspraken of knelpunten. Ook ben je eerste aanspreekpunt op het gebied van casuïstiek.

Tot slot ben je betrokken bij (interne) projecten. De ene keer ben je deelnemer van een projectgroep, de andere keer fungeer je als trekker van dit project.

Kandidaatomschrijving

Je bent benaderbaar en betrokken en hebt affiniteit met onze doelgroep. Je bent je bewust van de effecten van jouw keuzes op de gehele organisatie en onderdelen daarvan.

Je kunt jouw manier van coaching en begeleiding aanpassen op de individuele medewerker. Je bent goed in het motiveren van mensen en kan een boodschap helder en met respect voor de ander overbrengen.

Tevens doorzie je de verhouding tussen de gemeentelijke organisatie en de omgeving waarin de gemeente opereert. Enerzijds moeten de medewerkers snel en efficiënt handelen, maar tegelijkertijd moet er een zorgvuldige belangenafweging gemaakt worden. Jij krijgt energie van het ondersteunen van de medewerkers in dit spanningsveld. Daarbij behoud je overzicht, ook als er tijdsdruk ontstaat. Je kan prioriteiten stellen en je overziet de situatie, ook als er complexe situaties zijn. Daarbij laat je zaken niet op zijn beloop. Je bent een afmaker en zorgt dat zaken daadwerkelijk geïmplementeerd en geëvalueerd worden.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de functie van coördinator, of een soortgelijke functie binnen het sociaal domein.
  • Kennis van het Sociale Domein in relatie tot de doelgroep.
  • Kennis van de geldende wet- en regelgeving.
  • Je hebt zelf eerder in de uitvoering (als consulent inkomen) gewerkt. 
  • Je hebt de functie van coördinator eerder uitgevoerd binnen een inkomensteam. 
  • Je bent snel beschikbaar. (per 4 januari 2021).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners