Interim Teamleider Informatiemanagement #KRTZ2709879

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Reageren tot 5 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris €5.000 - 5.500 €5.500 - 6.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Je hebt een belangrijke rol bij het op een hoger plan te brengen van de digitalisering in de komende jaren. Als Teamleider Informatiemanagement ben je verantwoordelijk voor integraal advies en bied je ondersteuning in de communicatie over informatievoorziening. Je adviseert in de breedte van de organisatie over verdere digitalisering, ontwikkelingen en innovatie en hoe informatievoorziening kan bijdragen aan de veranderopgaven en programma’s. Daarnaast geef je leiding aan het team informatiemanagement.

Je werkt nauw samen met de Teamleider Automatisering, de Programmacoördinator en de collega’s van het bedrijfsbureau van de afdeling. Je bent de sparringpartner over diverse domeinen en -disciplines. Ook neem je deel aan de besluitvorming inzake inhoud en benodigde investeringen. Je legt verantwoording af aan het duo managers dat leiding geeft aan de afdeling I&A.

In het complexe werkveld van informatiemanagement adviseer je over onderwerpen welke een steeds grotere samenhang met elkaar hebben en die meerdere disciplines omvatten op het gebied van informatievoorziening (architectuur, informatiebeveiliging, privacy beheer en projectmanagement). Om een goede invulling te kunnen geven aan deze informatievoorziening werk je in een dynamisch team samen met diverse specialisten, waaronder informatieadviseurs en applicatiebeheerders. In deze rol ontwikkel je visie op de toekomst m.b.t. informatiemanagement en stel je het strategisch informatiebeleid op.

Eisen
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, in de richting van bestuurlijke informatiekunde, bedrijfskundige informatica of informatica ;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een leidinggevende functie zoals informatiemanager / adviseur informatiebeheer;
3. Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
4. Zo spoedig mogelijk beschikbaar en uiterlijk per 1 juli 2020;
5. Aantoonbare kennis van methoden en standaards op het gebied van informatiemanagement, informatieplanning en informatiearchitectuur;
6. Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie binnen de overheid.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners