Interim Teamleider Bedrijfsvoering en Financiën – regio Hoevelaken #KRTZ2191436

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 september 2023
Reageren tot 12 september 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoevelaken
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 28 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 100 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Teamleider Bedrijfsvoering en Financiën (28 uur) 

Locatie: omgeving Hoevelaken
Startdatum: zsm
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 28 uur
ZZP mogelijk: Ja, maximaal uurtarief €100,- (all-in excl. BTW)
Projectdetachering: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 13 september 2023 om 16:00 uur

Je geeft integraal leiding aan de teams Financiën en Bedrijfsvoering (in totaal ca 25 medewerkers (incl. inhuur). Je bent (mede)verantwoordelijk voor het doorvertalen van de professionalisering van het taakveld Bedrijfsvoering. Je ontwikkelt de monitoring en sturing, de sturing op de financiële positie, je bent de financieel strategisch gesprekspartner voor de directie en het bestuur. Je bent de mensgerichte financieel inhoudelijke gesprekspartner voor de medewerkers. Je versterkt de integrale samenwerkingsrelaties, zowel tussen de teams als met de organisatie. Je stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Je werkt als teamleider nauw samen met het teamhoofd Financiën, andere teamleiders in de organisatie, de manager Bedrijfsvoering en Externe Dienstverlening en de directie. Je bent aanspreekpunt/adviseur voor de directie, het college, collega’s. Je hebt een actieve bijdrage aan het MT van het taakveld en het groot-MT (alle leidinggevenden) van de organisatie.

De taken en rollen van beide teams hebben raakvlakken en soms overlap. Je zorgt voor duidelijkheid hierin en je versterkt de onderlinge samenwerking, waaronder ook de samenwerking met de andere organisaties. Samen met de medewerkers kijk je naar de werkvelden en takenpakketten om te komen tot een logische en samenhangende indeling met als resultaat een voor iedereen duidelijke positionering in de organisatie. Je draagt zorg voor meer zicht op resultaten van de teams en vertaalt dit naar bestuurlijke en management rapportages

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de uitwerking en implementatie van de organisatorische doorontwikkeling, het dienstverleningsconcept en de samenwerking. Een ambitieus pakket.

In de teams werken collega’s die inhoudelijk weten waar het over gaat. Ze onderhouden veel contacten zelf: de lijnen in de organisatie en met het bestuur zijn kort. Jij zorgt er voor dat verantwoordelijkheden duidelijk zijn belegd en dat collega’s in staat zijn om ze waar te maken. Je denkt mee over de (door)ontwikkeling van de teams, het taakveld en de optimalisatie van werkprocessen om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Jij ziet wat de teams hierin nodig hebben en je hebt daarin een persoonlijke benadering. Je verbindt vanuit integraal en dienend leiderschap, coacht op eigenaarschap, talent en resultaat en bent zichtbaar binnen de organisatie. Je legt actief in nauwe samenwerking met het Teamhoofd verbindingen met de overige teams en vakgebieden en komt met integrale adviezen en oplossingen.

Bij jouw manier van werken spiegel je de teams op de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht. Hierdoor zijn medewerkers in staat om zelf de aanpak van vraagstukken te organiseren. Je ondersteunt hen bij hun ontwikkeling in competenties en vaardigheden, je spreekt ze aan op houding en gedrag.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is all-in maximaal €100,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Aantoonbare werkervaring als leidinggevende op het gebied van financiën en bedrijfsvoering;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een overheidsorganisatie;
  • Beschikbaar per maandag 2 oktober 2023 voor 28 uur per week;
  • Een afgeronde opleiding op minimaal wo master niveau in de richting accounting & auditing;
  • Geregistreerd als RA accountant;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Manager of Teamleider bij een overheidsorganisatie;
  • Aantoonbare werkervaring als Projectleider bij een overheidsorganisatie;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het aansturen en begeleiden van gemeentelijke financiële processen;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met doorontwikkeltrajecten op het gebied van monitoring en sturingsinformatie, licht dit duidelijk toe in het cv.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 36 uur p/w.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners