Interim Teamleider Bedrijfsvoering en Financiën #KRTZ1445195

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 december 2022
Reageren tot 13 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nijkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 21 december 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Gemeente, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je geeft integraal leiding aan de teams Financiën en team Bedrijfsvoering (in totaal ca 25 medewerkers). Samen met het team kom je tot een eenduidige opvatting over rol en rolontwikkeling. Je versterkt de samenwerkingsrelaties zowel tussen de teams als met de organisatie .

Wat ga je doen?
Je werkt als teamleider nauw samen met het teamhoofd Financiën, andere teamleiders in de organisatie, de manager Bedrijfsvoering en Externe Dienstverlening en de directie. Je bent aanspreekpunt/adviseur voor de directie, het college, collega’s.  Je hebt een actieve bijdrage aan het MT van het taakveld en het groot-MT (alle leidinggevenden) van de organisatie.

De taken en rollen van beide teams hebben raakvlakken en soms overlap. Je zorgt voor duidelijkheid hierin en je versterkt de onderlinge samenwerking, waaronder ook de samenwerking. Samen met de medewerkers kijk je naar de werkvelden en takenpakketten om te komen tot een logische en samenhangende indeling met als resultaat een voor iedereen duidelijke positionering in de organisatie. Je draagt zorg voor meer zicht op resultaten van de teams en vertaalt dit naar bestuurlijke en management rapportages

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de uitwerking en implementatie van de organisatorische doorontwikkeling, het dienstverleningsconcept en de samenwerking. Een ambitieus pakket.

In de teams werken collega’s die inhoudelijk weten waar het over gaat. Ze onderhouden veel contacten zelf: de lijnen in de organisatie en met het bestuur zijn kort. Jij zorgt er voor dat verantwoordelijkheden (opdracht, opdrachtgever, opdrachtnemer) duidelijk zijn belegd en dat collega’s in staat zijn om ze waar te maken. Je denkt mee over de (door)ontwikkeling van de teams, het taakveld en de optimalisatie van werkprocessen om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Jij ziet wat de teams hierin nodig hebben en je hebt daarin een persoonlijke benadering. Je verbindt vanuit integraal en dienend leiderschap, coacht op eigenaarschap, talent en resultaat en bent zichtbaar binnen de organisatie. Je legt actief in nauwe samenwerking met het Teamhoofd verbindingen met de overige teams en vakgebieden en komt met integrale adviezen en oplossingen. Bij jouw manier van werken spiegel je de teams op de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht. Hierdoor zijn medewerkers in staat om zelf de aanpak van vraagstukken te organiseren. Je ondersteunt hen bij hun ontwikkeling in competenties en vaardigheden, je spreekt ze aan op houding en gedrag.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Maximaal uurtarief €85,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Aantoonbare werkervaring als leidinggevende op het gebied van financiën en/of Bedrijfsvoering;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een (gemeentelijke) overheid;
  • Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding in de richting bedrijfskunde/bedrijfseconomisch;
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teamleider binnen een gemeente; 
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het aansturen en begeleiden van gemeentelijke processen;
  • Aantoonbare werkervaring met doorontwikkeltrajecten, licht dit duidelijk toe in het cv

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

  Onze partners