Interim Teamleider Automatisering ICT #KRTZ0929020

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 oktober 2020
Reageren tot 4 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Houten
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Context:
De afdeling I&A bestaat uit Team I (informatisering) en Team A (automatisering). Er is per direct behoefte aan een Teamleider Automatisering ai. De afdeling I&A is volop in ontwikkeling. Doelstelling is enerzijds de basis op orde te krijgen en daarmee in control te komen anderzijds om in samenspraak met de organisatie richting en inhoud te geven aan de digitale transformatie.

Opdracht 
Als Teamleider ben je lid van het managementteam van I&A, draag je de verantwoordelijkheid voor en heb je de dagelijkse leiding over de afdeling Automatisering (hier vallen o.a. de Service Desk en Systeembeheer onder). Je bent verantwoordelijk voor HRM activiteiten zoals sollicitatie-, voortgangs- en functioneringsgesprekken. Als Teamleider voer je het goede gesprek, waarbij je onder andere de ontwikkeling bij jouw medewerkers stimuleert (ontwikkelpaden maakt).

In deze opdracht zorg je voor en draagt bij aan het ontwikkelen van de visie over en beleid voor automatiseringsvraagstukken. Je ontwerpt en bouwt aan het toekomstbestendig maken van de automatiseringsfunctie. Belangrijke onderwerpen die op de agenda staan zijn het ontwikkelen van de Cloudstrategie en als onderdeel daarvan een toekomstvisie op het eigen rekencentrum. Ook het vormgeven van een strategie op de integratie van de kantoorautomatisering (KA) met de procesautomatisering (PA) is een actuele opgave. Daarnaast is er behoefte aan assetmanagement op de IT hardware.

De ontwikkeling van het team in termen van het meer werken volgens de principes van zelforganisatie en de ontwikkeling van individuele medewerkers is nadrukkelijk onderdeel van de opdracht.

Je werkt nauw samen met de Teamleider Informatiemanagement, de Programmacoördinator en de collega’s van het bedrijfsbureau van de afdeling. Ook  neem je deel aan de besluitvorming inzake inhoud en benodigde investeringen. 

Daarnaast draag je zorg voor de beschikbaarheid van de automatiseringssystemen, volg je de ontwikkelingen in de markt en onderhouden van contacten in een extern netwerk van o.a. partners en leveranciers en draag je zorg voor een optimale afstemming en samenwerking tussen de afdeling Automatisering en andere afdelingen.

Afdeling informatie:
Deze opdracht hoort bij het team Informatiemanagement en Automatisering (I&A). Het team bestaat uit 30 medewerkers met twee leidinggevenden. Het Automatiseringsteam bestaat uit 12 medewerkers verdeeld over Systeembeheer, Projecten en de Service Desk.  In deze periode van Corona wordt er veel overlegd via MS Teams.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau, in de richting van bedrijfskundige informatica of technische informatica;
2. Minimaal 6 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een IT afdeling (als Teamleider of Manager Automatisering);
3. Aantoonbare kennis van ITIL projecten en kennis van Cloud en Azure;
4. Beschikbaar uiterlijk per 1 december 2020 voor minimaal 32 uur per week;
5. Aantoonbare kennis van methoden en standaards op het gebied van procesautomatisering, kantoorautomatisering en systeemarchitectuur;
6. Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie binnen de overheid.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief en Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners