Interim Teamcoach Agile #KRTZ2018621

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 juni 2022
Reageren tot 22 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Logistiek | Vervoer

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie bevindt zich in een transformatie naar een wendbare organisatie. Om deze transformatie verder vorm te geven en te ondersteunen in werkwijze en leiderschap is er een centraal team van circa 25 Agile & DevOps coaches actief. Zij ondersteunen in de diverse (IT) onderdelen teams en individuen middels teaching, mentoring, coaching en facilitating.
Hoe werken we effectief en optimaal wendbaar in een grote organisatie met verschillende aandachtsgebieden, grote complexiteit en onderlinge afhankelijkheden? Hoe groeien we om sneller en meer waarde te leveren voor onze klanten?
Daarbij ondersteun je de verdere opbouw van de Agile en DevOps community met diverse gildes

Hier gebeurt het:
Met jouw ervaring en senioriteit ondersteun je een resultaatgebied met daarin teams, leidinggevenden, scrum masters en PO’s om stappen te zetten in Agile werken. Je geeft de juiste richting en waar nodig neem je de leiding. Door jouw brede kennis en ervaring in diverse organisaties en transformaties ben je tevens in staat om een advies te geven om waardeketens te optimaliseren en op te zetten.

Ervaring en kennisdelen doe je van nature en je neemt graag het voortouw om in een gilde op een interactieve manier met je collega-coaches aan de slag te gaan.

Eisen:

Dit neem je mee:
Je bent een zeer ervaren coach (>5 jaar ervaring) met een growth mindset en een expert in het toepassen van Lean en Agile principes op verschillende niveaus binnen een organisatie. Je brengt een gestructureerde aanpak ten behoeve van de doelen. Als coach kun je goed en actief luisteren en sparren.

Je kunt mensen meenemen en stimuleren en je weet de Agile mindset aan te zetten. Je snapt dat Agile werken niet betekent “een framework implementeren” maar weet op een praktische en pragmatisch wijze je aanpak zo in te passen dat het bij de context past. Je kunt omgaan met politieke druk en mijlpalenplanning in combinatie met Agile. Je bent in staat om de rol aan te nemen die het best past bij de context in het moment: Agile coach, scrum master, individuele coach of adviseur.

Je beschikt over:
• Een growth mindset
• Aantoonbare ervaring in het coachen van verschillende soorten teams, individuen en management.
• Ervaring met scaled agile implementaties (SAFe, Less). Zowel qua ontwerp, organiseren als uitvoeren.
• Aantoonbaar >5 jaar werkervaring in agile omgevingen waarvan minimaal 3 jaar in een scaled context.
• Voldoende kennis en ervaring om in diverse omgevingen te coachen (business teams, IT teams)
• Certificering als SM en SAFe SPC.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners