Interim Talent Sourcer / Recruiter #KRTZ6535214

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 december 2022
Reageren tot 22 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 januari 2024
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 Marktconform per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft een toenemende behoefte aan hoogopgeleid IT personeel. Om zorg te dragen voor een optimale behandeling van de (potentiële) sollicitant wordt gebruik gemaakt van een specialistisch recruitmentteam, dat het digitale werkveld binnen en buiten de organisatie kent en de doelgroep “verstaat”. Om de organisatie nog beter te profileren als interessante potentiële werkgever, zijn wij op zoek naar een talentsourcer, die samen met de recruiter op zoek gaat naar de beste kandidaten.

Beoogd resultaat – Resultaatverplichting:

Als talent sourcer ga je op zoek naar potentiële kandidaten voor de verschillende diensten binnen de organisatie. Je bent voornamelijk bezig met online recruitment en jij zorgt er voor dat verschillende talentpools gevuld worden met interessante kandidaten. Op jaarbasis zal je voor ruim 100 – 150 profielen gaan sourcen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Samen met de IT-recruiter ga je aan de slag en zorgen jullie samen voor de juiste match en de juiste mensen op de juiste plek.

Jouw belangrijkste taak is het sourcen van potentiële kandidaten. Dit doe je door de doelgroep in kaart te brengen. Daarbij weet je als geen ander hoe je moet speuren naar het juiste talent en bedenk je op welke manier je deze potentiële kandidaten het best kunt benaderen. Je gebruikt hiervoor verschillende (online) platformen zoals LinkedIn Recruiter Seat, vakinhoudelijke platformen, etc.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €70,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van HR- of IT.
  • Aantoonbare werkervaring binnen recruitment en ervaring als talent-sourcer. Geef een beschrijving hoe je als talent-sourcer te werk gaat en hoe je ervoor zorgdraagt dat talentpools gevuld worden met potentiële kandidaten.
  • Aantoonbare ervaring met LinkedIn Recruiter Seat.
  • Aantoonbare werkervaring en actuele kennis van de ontwikkelingen binnen het recruitment-vak en zoekt actief naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het recruitment vak en zoekt naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken. Geef één of meerdere voorbeelden hoe je jouw doelstellingen bereikt. Geef een situatieschets waaruit de gevraagde ervaring, zoals bovenstaand benoemd, blijkt.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners