Interim Systeem & Netwerk Engineer #KRTZ5781049

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 december 2021
Reageren tot 9 januari 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Enschede
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Systeem- & Netwerk Engineer ben je in deze transformatie een zeer belangrijke speler want de organisatie zit dus volop in een transitie waarin onze Cloudstrategie gerealiseerd gaat worden. Roadmap End User Computing (EUC) is goed van start, waarbij er gekozen is om een volledige VMware stack te implementeren en de security naar een next level te brengen.

De volgende stap is de volledige inrichting van deze omgeving en verdere optimalisatie. Een belangrijk deel hierbij is de moderne werkplek en het rechtstreeks ontsluiten van applicaties. Parallel wordt onze DataCenter (DC) roadmap uitgevoerd: een uitdagende roadmap waar veel wordt veranderd aan de fundering van onze IT-omgeving. In deze roadmap zal een volledige Hybrid Cloud gerealiseerd worden, met uitdagingen als VMware Cloud Foundation, NSX, VSAN en Azure Cloud.

Met deze ontwikkelingen komt ook de stap om ons huidige eigen datacenter te migreren naar een nieuwe omgeving. Ondertussen moet uiteraard de dienstverlening van IT van gelijke hoge kwaliteit blijven; het is verbouwen met de winkel open. Zoals beloofd voldoende uitdaging! Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar versterking, engineers en specialisten die onze collega willen zijn om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Binnen het team Informatie Technologie & Services (IT&S) ga je een mooie bijdrage leveren aan één of meerdere doelen. Samen bespreken wij graag wat het beste past bij jouw skills en ambities.

Eisen:

Je bent een ervaren en inhoudelijk deskundige Systeem- & Netwerk Engineer die energie krijgt om buiten je comfort zone te treden. Jij bent een Engineer die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op de markt. Je grijpt deze mogelijkheden aan om nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen te implementeren binnen het team.

Verder heb je:

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Je bent proactief ingesteld, klantgericht, flexibel en communicatief vaardig.
 • Je hebt kennis van en ervaring met in één of meerdere van onderstaande onderdelen:
  • VMware Horizon, Workspace One, VSphere
  • Microsoft Office 365 (Word, Excel, Outlook, Teams etc.)
  • Infrastructuur (Netwerk, Storage, Routing, Firewall)
  • Active directory en Azure AD

Daarnaast is één of meer van de volgende skills:

 • Kennis / ervaring van Powershell
 • Kennis / ervaring Automation
 • Kennis / ervaring Azure
 • Kennis / ervaring VCF
 • Kennis / ervaring NSX

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners