Interim Strategisch Communicatieadviseur #KRTZ9051380

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 september 2021
Reageren tot 7 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 13 januari 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Sinds 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugd- wet, Participatiewet en Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Met de decentralisatie van verantwoordelijkheden op het gebied van maatschappelijke ondersteuning (Wmo), jeugdhulp en (arbeids)participatie ligt er de opgave voor gemeenten om een integraal en samenhangend beleid te voeren, waarbij ondersteuning op maat dicht bij de burger kan worden georganiseerd. Om deze opgave te realiseren is een transformatie van denken en doen noodzakelijk. Transformatie is een cultuurverandering; een andere manier van kijken naar problemen. Daarvoor is een omslag op vele niveaus nodig. Dat kost tijd.

Om tot een effectieve vorm van integraal werken te komen is het van essentieel belang dat er door alle professionals werkzaam binnen het sociaal domein de urgentie wordt gevoeld om anders te gaan denken en te werken. Daarom is binnen de gemeente de Transformatie van het Sociaal Domein in gang gezet. Communicatie vanuit een strategisch perspectief is randvoorwaardelijk is voor een succesvolle transformatie. Vandaar deze functie van Communicatiestrateeg.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Je beschikt over een afgeronde wo bachelor opleiding op Communicatie gebied;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een overheidsinstelling binnen het gebied sociaal domein in de afgelopen 5 jaar;
3. Minimaal 3jaar aantoonbare werkervaring met verandercommunicatie in de afgelopen 5 jaar (duidelijk weergegeven in cv middels een toelichting);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het adviseren van Directie/Management/bestuur op het gebied van Communicatie strategie in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners