Interim Strategisch Communicatieadviseur #KRTZ4668296

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Reageren tot 15 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 20 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 75 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het zwaartepunt in het team qua capaciteit ligt momenteel nog op de uitvoering van een opdracht voor een publiekscampagne. Verder zijn drie medewerkers belast met de begeleiding van de subsidieprogramma’s.

De communicatie voor dit programma is in een eerder stadium van ontwikkeling. Sinds januari 2021 is een externe adviseur begonnen aan de structurering van de communicatie rond dit programma. De belangrijkste onderdelen hiervan zijn het structureren van de vragen die er liggen voor de afdeling Communicatie om de positionering van de organisatie gestalte te geven. Ook de samenhang en de verschillen tussen de organisaties moeten duidelijker benoemd worden, zowel intern als naar het (wetenschaps)veld.

De basis voor de communicatie rondom is gelegd en moet het komende jaar verder gestalte gaan krijgen op basis van de input van deze adviseur. Deze zal niet alleen de planning van de communicatie rond de calls moeten bewaken, maar zal ook de samenwerking met de adviseurs moeten zoeken en versterken. De beide programma’s moeten qua beeldvorming in het publieke domein veel hechter aan elkaar verbonden worden en communicatie heeft hierin uiteraard een belangrijke stem. Aan het eind van 2021 moet er een solide basis zijn gevormd waarop het verhaal van de organisaties als zowel zelfstandige programma’s, maar ook als elkaar versterkende subsidie-instrumenten aan het veld kan worden gepresenteerd.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • beschikt aantoonbaar over een afgeronde opleiding op universitair niveau – of een daaraan gelijkwaardig niveau verkregen door ervaring – aangevuld met een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie (Logeion BNP 4/5 niveau)
  • beschikt over ten minste 5 jaar aantoonbare ervaring als strategisch adviseur in een politiek-bestuurlijke organisatie ruime ervaring en aantoonbare kennis van het academische veld in Nederland, zowel op de universiteit als in het bedrijfsleven. Kennis van wetenschapsfinanciering is een pré;
  • beschikt over bewezen ervaring (blijkend uit voorbeeldprojecten) in het maken van meerjarencommunicatieplannen voor multidisciplinaire programma's in het bedrijfsleven en/of bij de overheid. En aantoonbare ervaring met het opzetten van programma's waarbij partijen moeten worden samengebracht en bruggen geslagen moeten worden tussen partijen, onderzoeksvelden, publieke en private partijen enz. 
  • aantoonbare interesse in de maatschappelijke impact van (toegepaste) wetenschappelijke kennis en de samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven hierin. Ervaring in en/of kennis van het bedrijfsleven is daarbij een aanbeveling, kennis van Publiek-Private Samenwerkingsverbanden is een absolute pré;
  • beschikt aantoonbaar over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid Nederlands en een goede beheersing van het Engels.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners