Interim Strategisch Adviseur Organisatieontwikkeling #KRTZ4924241

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 januari 2021
Reageren tot 17 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft al veel stappen gezet richting een meer wendbare en flexibele organisatie en wil hier stevig mee verder gaan. Nu is de tijd om de ingezette ontwikkelingen van de laatste jaren af te maken en goed te borgen in de wijze waarop de organisatie werkt. Dit gebeurt onder leiding van een programmamanager, die wordt ondersteund door een werkgroep. De samenstelling van de werkgroep kan in de loop van de tijd veranderen, afhankelijk van de speerpunten in de ontwikkelagenda.

Voor de advisering en ondersteuning van de programmamanager zoeken we een Strategisch Adviseur Organisatieontwikkeling. Voor de organisatieverandering is een ontwikkelagenda die herhaaldelijk wordt geactualiseerd door het directieteam. De Strategisch Adviseur adviseert en ondersteunt de programmamanager en begeleidt de organisatie bij de uitvoering van deze agenda. Eén van de belangrijke speerpunten van de agenda is het werken in opgaven en opdrachten, zodat de organisatie steeds beter in staat is haar mensen en middelen snel en gericht in te zetten op de belangrijkste opgaven.

Naast het adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de uitvoering van de ontwikkelagenda, zal de strategisch regisseur ook het directieteam begeleiden/coachen in hun taak leiding te geven aan de verandering van de organisatie.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Uiterlijk per 1 februari 2021 beschikbaar;
2. Je beschikt over een afgeronde WOopleiding in de richting bedrijfskunde, bestuurskunde of op het gebied van beleid;
3. Een gevolgde opleiding tot coach;
4. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in leidinggeven en organisatieontwikkeling in de publieke sector (overheid) in de afgelopen 12 jaar;
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van wendbaar organiseren en werken, het aansturen en begeleiden van teams en het adviseren en coachen van directieteams binnen gemeentelijke organisaties;
6. Aantoonbare werkervaring in minimaal 5 organisaties uit de publieke sector in de rol van adviseur en/of regisseur in organisatieontwikkeling op het gebied van wendbaar organiseren in de afgelopen 7 jaar;
7. Je beschikt over aantoonbare werkervaring met een gemeentelijke organisatie binnen de regio Haaglanden in de afgelopen 4 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Informatie architect, Solution Architect, JAVA developer, Frontend developer, Backend developer, Overig (ICT - Web development), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 25 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Online marketeer, Marketeer

Onze partners