Interim Strategisch Adviseur Informatievoorziening #KRTZ2245919

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 mei 2023
Reageren tot 22 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Oss
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 11 december 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € Marktconform 120 per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Strategisch Adviseur Informatievoorziening (24 uur) 

Locatie: omgeving Oss
Startdatum: 11 juni 2023
Einddatum: 11 december 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 23 mei 2023 om 16:00 uur

Doelstelling opdracht

Het in beeld brengen wat er nodig is om onze informatievoorziening zo in te richten, dat we digitale dienstverlening (kunnen) aanbieden volgens ons uitgangspunt ‘gewoon goed geregeld’ én wettelijke normen. We gaan voor een toekomstbestendig informatielandschap en architectuur.

Hiervoor werk je intensief samen met de teamcoach, informatievoorziening, de programmamanager dienstverlening en projectleider procesoptimalisatie.

Resultaat

 1. Een toekomstbestendige Informatiestrategie met bijbehorende inrichting van de informatievoorziening (architectuur/applicatielandschap) om onze digitale dienstverlening vorm te geven en onze werkprocessen efficiënt uit te voeren.
 2. Op basis van de wettelijke richtlijnen in beeld brengen wat er nodig is vanuit team Informatievoorziening om te voldoen aan de wettelijke eisen als het gaat om digitale dienstverlening en een plan van aanpak op te stellen en te starten met implementatie hiervan (i.s.m. teamcoach Informatievoorziening). 
 3. Een plan van aanpak voor de digitalisering van onze producten en diensten in samenwerking met programma dienstverlening met daarbij veel aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid van onze producten en diensten.
 4. In samenspraak met teamcoach informatievoorziening en andere betrokkenen een strategie ontwikkelen voor de ontwikkeling en borging van de informatievoorziening.

 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

 • Tarief is maximaal €120,- all-in (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
 • Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat je beschikt over een WO+ werk- en denkniveau;
 • Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat je in de periode van de afgelopen 10 jaar tenminste 8 jaar werkervaring hebt opgedaan met strategisch advies en realisatie over toekomstbestendige inrichting van informatievoorziening en digitale dienstverlening bij de overheid;
 • Aantoonbaar dat je werkervaring hebt met het thema en digitale dienstverlening bij een overheid.
 • Je bent bekend en hebt ervaring rondom wetgeving op gebied van digitale dienstverlening voor overheden.
 • Je bent in staat de juiste verbindingen in de organisatie te leggen om de ingezette veranderingen te laten landen en borgen;
 • Je bent analytisch sterk, creëert overzicht en je kunt luisteren en doorvragen.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op 1 juni 2023. Houdt hier rekening mee!

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners