Interim Sr. Softwareontwikkelaar .NET #KRTZ6608823

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 december 2020
Reageren tot 9 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je ontwikkelt als .Net developer robuuste applicaties onder architectuur, die het werk makkelijker en beter maken. De Senior Developer is het T-shape teamlid van het Devops-team (scrum) dat zich bezig houdt met het (door)ontwikkelen en beheren van meerdere applicaties. Stelt zijn/haar expertise ten dienste van het team en is ook in staat andere taken binnen het team uit te voeren. Draait als volledig Devops teamlid mee.
De kandidaat dient rekening te houden met het in overleg uitvoeren van werkzaamheden en/of beschikbaar zijn buiten reguliere kantoortijden (piketdienst).

Als teamlid mede verantwoordelijk voor de te bereiken resultaten van het DevOps-team. Als teamlid wordt bijgedragen aan de verantwoordelijkheden van het team met name op het gebied van de software architectuur van de voorzieningen.

Softwarematige ontwikkeltaken in een .Net omgeving onder architectuur, met oog voor niet functionele aspecten als performance, logging, security en robuustheid. Daarnaast bijdragen aan een zo goed mogelijk geautomatiseerd voortbrengingsproces.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • In de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar ervaring als Senior .NET Developer bij grote organisaties (>1.000 medewerkers).
  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met de volgende technologieën; ASP .NET, WebAPI, IOC – Dependency Injection, WPF, Angular, Entity Framework, MS SQL, Visual Studio, Javascript, HTML en CSS.
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau met de richting Informatica of gelijkwaardig.
  • De afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring met; +1/5; GIT +1/5; CI/CD – Jenkins & XLDeploy +1/5; Microservices +1/5; Orkestratie tooling +1/5; API Management
  • De afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring in een Agile/Scrum omgeving.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners