Interim Sr. Recruiter #KRTZ2164931

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 oktober 2022
Reageren tot 9 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 februari 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Zakelijke dienstverlening, FMCG

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij een ervaren Recruiter? En lijkt het je een uitdaging om de organisatie succesvol te maken op de internationale arbeidsmarkt? Als Senior Recruiter trek jij ons nieuwe Digital talent aan en breng je met jouw ervaring onze recruitmentstrategie naar een hoger niveau.

Dit zijn jouw dagelijkse actions
Jouw missie is de organisatie vertegenwoordigen op de arbeidsmarkt. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor alle recruitment activiteiten en groei. Jouw kennis kun je toepassen op de hele recruitmentfunnel, denk aan: het initiëren van vacature-intakes, het bouwen van een pipeline aan Digital kandidaten, het zorgen dat jouw vacatures op de juiste kanalen zichtbaar zijn, het voeren van tweede gesprekken (incl. assessments) en bespreken van aanbiedingen. 

Je trekt proactief talent aan door het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van een jaarlijks wervingsplan. Hierbij werk je intensief samen met de HR Business Partner en de Hiring Managers van de verschillende afdelingen. Als arbeidsmarktexpert en lead van het Digital recruitment proces adviseer jij het hiring team over jullie samenwerking en het optimaliseren van resultaten.

Met jouw ervaring leid of neem je deel aan interessante en uitdagende (internationale) recruitment projecten zoals ‘assessment tooling’ and ‘internal mobility’. Kortom: als Senior Recruiter ben je een echte business partner die adviseert en ondersteunt bij het opbouwen van ons dreamteam.

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

Dit ben jij
Een snel groeiende omgeving, zoals onze organisatie zorgt ervoor dat je snel moet kunnen schakelen. Je vormt samen met de HR Business Partner een gouden duo en zorgt voor zichtbaarheid en een goede samenwerking met de business. Natuurlijk ben jij als Recruiter resultaat gedreven en heb jij een ondernemend karakter. Je bent een aanpakker en gaat verder waar anderen stoppen. Last but not least ben jij nieuwsgierig, doortastend en een echte teamspeler

  • Stevige ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale organisatie, ervaring bij een snel groeiende organisatie helpt zeker mee
  • Minimaal in het bezit van een afgeronde (MBO/HBO/WO) diploma
  • Je hebt een groot netwerk op gebied van Digital en weet deze goed in te zetten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, WMO consulent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners