Interim Sr. Projectleider Contracten #KRTZ3944963

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 november 2021
Reageren tot 11 november 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 28 april 2022
Aantal uur 20 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Senior Projectleider Contracten voor 20 uur per week.

Opdrachtomschrijving
Als senior projectleider heb je de opdracht om in een periode van 6 maanden te komen tot gedragen afspraken tussen de rijksoverheid en de universitaire partners op het gebied van samenwerkingsovereenkomsten. Het is een gaaf project met de nodige complexiteit op het gebied van: onderzoekssamenwerking, aanbestedingsrecht en juridische en HR vraagstukken, en misschien nog wel het belangrijkste, het realiseren van (draagvlak voor) landelijke afspraken.
I-Partnerschap zoekt een ervaren projectleider die aantoonbaar in staat is stakeholders/ partners aan tafel te krijgen en te houden om te komen tot samenwerkingsafspraken. Je bent een enthousiasmerende en daadkrachtige projectleider die zich gemakkelijk in bestuurlijke kringen beweegt en die kennis heeft van, en affiniteit met, contractrecht. Met name ervaring met het opstellen van contracten op het gebied van samenwerking in onderzoek tussen meerdere rechtspartijen (zowel projectmatig als via aanstellingen en detacheringen) is een pré. Naast je inhoudelijke kennis en ervaring als projectleider zijn de volgende competenties belangrijk voor deze opdracht: bestuurlijke sensitiviteit, overtuigingskracht/onderhandelingsvaardigheden, organisatievermogen en samenwerken.
Je gaat met hulp van collega’s vanuit de overheid en het hoger onderwijs op zoek naar bestaande casuïstiek en hebt daarvoor uitgebreide kennis van de genoemde thema’s en hebt aantoonbare ervaring en een netwerk binnen het vakgebied HR. Bij voorkeur bestrijkt dit netwerk zowel overheid als ook hoger onderwijs. Voor de gevonden casuïstiek vergelijk je contracten en overeenkomsten en ontwikkelt daaruit één of meerdere standaardovereenkomsten die toepasbaar is/zijn in het duale doctoraatstraject. Hierbij zorg je voor de vastlegging van onderwerpen als screening, intellectueel eigendom, prijs, dienstverband, en tussentijds delen van kennis. De inhoud van de contracten toets je tussentijds bij de diverse stakeholders.

Wat ga je doen als projectleider?
Dit project ga jij als projectleider zelf nog vorm geven. Je bent dus vanaf de initiatieffase tot en met de implementatie betrokken. Jij zorgt ervoor dat het project snel opgestart wordt en in verbinding met de omgeving én met de nodige vaart uitgevoerd en afgerond wordt. Je rapporteert aan de kwartiermaker van het i-doctoraatsprogramma en werkt met HR-Adviseurs en inkopers van de door jou aangehaakte deelnemende organisaties. Ook zorg je dat waar nodig andere collega’s worden betrokken en geïnformeerd zijn. Je bent zowel bestuurlijk als op de werkvloer een stevige gesprekspartner en met je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en je vermogen om draagvlak te creëren kom je snel tot producten die breed gedragen worden.

  Eisen:

  • Kandidaat beschikt over WO werk-/denkniveau.
  • Kandidaat is (senior) projectleider en heeft derhalve ten minste 5 jaar werkervaring in deze positie.
  • Kandidaat beschikt over werkervaring met contractrecht, vormgeving van contracten en van de juridische kant van HR.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

  Onze partners