Interim Sr. Product Owner #KRTZ4100075

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 februari 2020
Reageren tot 11 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Industrie, Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note! Let op: ervaring als Product Owner moet duidelijk terugkomen in het CV en herkenbaar zijn in de beschrijving van werkzaamheden.

Je komt te werken in een Scrum Team dat datastromen omzet naar intelligente digitale oplossingen die zorgen voor de versnelling van processen en bijdragen aan uitstekende prestaties. Eén van de manieren waarop we dit doen is door sensoren te plaatsen die invoergegevens genereren voor de applicatie, een systeem dat gegevens integreert en samenvoegt met informatie uit andere bronnen.

De functie
We zijn binnen de afdeling het kloppende digitale hart voor de operatie van de organisatie. We werken met drie development teams aan de (door)ontwikkeling van de applicatie.
Als Product Owner van een van die development teams weet je de balans te bewaken tussen aandacht voor je stakeholders en aandacht voor het team. Je weet de wensen van die stakeholders te vertalen naar epics en user stories en zorgt daarmee voor een overzichtelijke en geprioriteerde backlog.
Samen met je UX designer en Scrum Master zorg je voor een duurzame flow van input en ouput voor dit kleine fabriekje!

Waar houd je je concreet mee bezig?
• Stakeholder management: je onderhoudt proactief en frequent contact met je interne stakeholders. Dit zijn gebruikers, business owners en teamleiders vanuit de verschillende business area’s.
• User stories opstellen en samenvoegen op de Product Backlog
• Definiëren en prioriteren van user stories op basis van gekozen doelstellingen
• Bewaken van de aansluiting van functionele oplossingen op de achterliggende business needs, strategie en de beoogde markt- en gebruikerswaarde. Dit ook doen door constant de gebruiker te betrekken bij het ontwikkelingsproces.
• Accepteren van gerealiseerde resultaten; ‘goedkeuren’ wat het scrumteam heeft ontwikkeld.

Jij bent
Voor een succesvolle invulling in de rol van Product Owner kan jij je als geen ander verplaatsen in de klant. Je weet waar de behoefte ligt en hebt bovengemiddelde affiniteit met de digitale wereld en technologische innovaties. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld en bent in staat dit te vertalen naar duurzame oplossingen. Door jouw ervaring binnen digitale organisaties/omgevingen, zie jij snel hoe je snel resultaat kunt realiseren. Wij zijn specifiek op zoek naar een senior Product Owner die ervaring heeft met het ontwikkelen van digitale kanalen. Deze ervaring neem je minimaal mee om te kunnen solliciteren:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar hands-on ervaring in een Agile omgeving (senior)
• Aantoonbare kennis en ervaring met Scrum en Agile denk- en werkwijzen
• Je hebt een sterke visie en draagt deze uit
• Je hebt lef en bent een echte teamplayer
• Je kan de taal van techniek makkelijk overbrengen aan anderen

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners