Interim Sr. Product Owner #KRTZ4461713

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 mei 2022
Reageren tot 18 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 11 mei 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 95 per uur
Branche Techniek | Engineering

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij de Product Owner die ons komt helpen verdere stappen te maken met ons E2E Ketenmonitoring team bij? Als Product Owner ben je de brug tussen een diversiteit aan ontwikkelteams die aansluiten op, of de overstap maken naar E2E Ketenmonitoring en ben je samen met het team verantwoordelijk voor inzicht in gezondheid van onze belangrijkste ketens die nodig zijn voor onze operatie nú en vólgende week.

Onze IT-ketens worden steeds langer en complexer. Het aantal bedrijfsprocessen dat geautomatiseerd wordt binnen de organisatioe blijft groeien en daarmee is er een verscheidenheid aan geïntegreerde IT-systemen die ontwikkeld en beheerd worden door vele afdelingen. Dit maakt dat het inzicht in de werking van het IT-landschap belangrijk is voor gebruikers, beheerders en management. Om te voorkomen dat we het overzicht verliezen op onze complexe IT en daardoor hersteltijden oplopen, de impact van incidenten groter wordt en veranderingen lastiger door te voeren zijn, is binnen de organisatie gekozen voor een nieuwe standaard intelligente E2E Ketenmonitoring tooling (o.a. Stackstate), welke als dienst wordt afgenomen van ons consortium.

We zijn gestart met de onboarding van onze meest belangrijke ketens en de centralisering van monitoringtools die binnen de organisatie in gebruik zijn, met als doel gelijk inzicht voor iedereen in de keten, gebruikmakend van één ketenmonitoring tool, en voorkomen van versplintering door het gebruik van meerdere ketenmonitoring tools.
Je bent vanuit je PO rol verantwoordelijk voor het opstellen en uitdragen van de visie op observability, het primaire aanspreekpunt voor ontwikkelteams m.b.t. ketenmonitoring, en je bent verantwoordelijk voor de prioritering van de backlog en werkverdeling binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de transitie van de ketenmonitoringtool die nu binnen de organisatie in gebruik is, en neemt de rol van PO voor dit team over. Je draagt zorg dat monitoringswensen in de juiste tool zullen landen.
Je ontwikkelt en bewaakt de roadmap op team-niveau, en stuurt op uitvoering van product/dienst. In je werk heb je veel afstemming met andere teams over technische oplossingen en afhankelijkheden.

Je werkt nauw samen ontwikkelteams en (consoritum)leveranciers en controlrooms. 

Je team begeleidt mogelijk verschillende teams bij hun aansluiting op E2E Ketenmonitoring en voert hierbij werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uit. Dit binnen de afspraken van de dienst. Daarbij is het team in staat om vanuit een functioneel en evt technisch architectuurontwerp implementaties te doen.

Dit zijn de eisen

  • Je beschikt over een afgeronde ICT-opleiding op HBO+/WO-niveau; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Nederlands
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als product owner;
  • Je hebt ruime ervaring met complexe domeinen en applicatielandschappen én complexe organisatiestructuren;
  • Je begrijpt gebruikersbehoeften en bent in staat deze te vertegenwoordigen;
  • Je hebt ervaring met het maken, prioriteren en communiceren van roadmaps;
  • Je bent niet bang om de motorkap te openen en te zien wat eronder zit;
  • Je hebt ervaring met agile werken;
  • Je hebt analytisch vermogen en een proactieve instelling.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 mrt 2024    Expertise: Financieel medewerker, Overig (Financieel)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Management (Communicatie & PR), Teamleider, Overig (Communicatie), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Product owner
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners