Interim Sr. HRM Adviseur #KRTZ3886268

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 16 juni 2022
Reageren tot 21 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een snel inzetbare en gedreven senior HR beleidsadviseur voor de periode van juli 2022 tot 1 januari 2023

Wat ga je doen?
Je bent een van de HR adviseurs van de managers. Je bent het eerste aanspreekpunt en sparringpartner vanuit team Personeel en Organisatie en je coacht en adviseert managers bij de uitvoering van hun werkzaamheden en verantwoordelijkheden op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers.  Ook adviseer je bij personele- en arbeidsjuridische vraagstukken.

Daarnaast denk en doe je mee bij de ontwikkeling van het integrale strategische personeelsbeleid. En je initieert, adviseert en voert regie op diverse P&O onderwerpen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau, zoals organisatie- en teamontwikkeling. In jouw rol als business partner ga je projectmatig aan de slag met onderwerpen die passen bij jouw kennis en interesse. Hierin werk je nauw samen met de HR  beleidsadviseurs en natuurlijk met het management.

Wie ben jij?
Je neemt jouw brede senior HR werkervaring mee en je bent goed aangehaakt bij actuele uitdagingen binnen ons vakgebied. Daarnaast zijn onderwerpen zoals strategische personeelsplanning, arbeidsmarktvraagstukken, divers- en inclusief werkgeverschap en het werken met HR analytics voor jou bekend terrein. Ten behoeve van professionalisering van ons team denk, adviseer en doe je actief mee om deze onderwerpen daadwerkelijk op de kaart te zetten.

Je bent een pragmatische collega die meedenkt, kritisch durft te zijn en tegelijkertijd in verbinding blijft, ook op bestuurlijk niveau. Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen. Met jouw organisatiesensitiviteit en openheid zorg je ervoor dat je goede contacten onderhoudt en dat je de ruimte krijgt om de verschillende belangen en inzichten mee te nemen in jouw advies. Met jouw vakkennis, ideeën en overtuigingskracht creëer je draagvlak. Je stimuleert directie, managers en medewerkers om buiten gebaande paden te denken om zo met elkaar stappen vooruit te zetten.

  Eisen:

  Wat breng je mee?

  •  Minimaal hbo+ werk- en denkniveau (aantoonbaar);
  • Minimaal 5 jaar ervaring als senior HR adviseur in een bestuurlijk complexe organisatie en/of publieke organisatie;
  • Ervaring met bestuurlijke advisering;
  • Kennis van en ervaring met arbeidsrecht.
  • Passie voor het vak en een enthousiaste, betrokken persoonlijkheid

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners