Interim Sr. HR-Adviseur Organisatieontwikkeling – regio Utrecht #KRTZ3945228

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 10 juni 2024
Reageren tot 17 juni 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 augustus 2025
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Sr. HR-Adviseur Organisatieontwikkeling (36 uur) 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: 2 september 2024
Einddatum: 31 augustus 2025
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja, maximaal uurtarief €85,- (all-in, excl. BTW)
Projectdetachering: Ja, indicatie salaris obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 19 juni 2024 om 16:00 uur

De wereld verandert in rap tempo en onze organisatie moet mee. Daarom zoeken we een gedreven Senior HR-Adviseur Organisatieontwikkeling die ons helpt wendbaarder te worden. We willen ons werk anders organiseren, met meer flexibele samenwerkingsvormen en minder vaste structuren. Ook willen we door strategische personeelsplanning meer grip krijgen op toekomstige veranderingen in ons werk.

Wat ga je doen?

Als Senior HR-Adviseur Organisatieontwikkeling ben je een expert in complexe HRM-vraagstukken die gericht zijn op organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning (SPP). Je werkt nauw samen met andere bedrijfvoeringsspecialisten en HR-adviseurs om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden.

 • Uitvoering van Trajecten: Je voert complexe trajecten uit binnen de afdeling, waarbij je je richt op organisatieontwikkeling en SPP.
 • Deskundigheidsbevordering: Je helpt collega’s zich verder te ontwikkelen en optimaliseert processen.
 • Advies en Samenwerking: Je bent een deskundige gesprekspartner voor de lijn en werkt samen met andere specialisten en HR-adviseurs.
 • Flexibiliteit en Teamwerk: Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent flexibel in je aanpak.

Doelstelling

Binnen 2 jaar lever je een significante bijdrage aan de veranderopgave op het gebied van organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning. Je positie binnen de afdeling zorgt ervoor dat je snelle en effectieve dienstverlening kunt leveren in samenwerking met stakeholders binnen HRM. In een dynamische omgeving wordt jouw projectmatige en adviserende kwaliteiten optimaal benut voor de doorontwikkeling van onze organisatie.

Verantwoordelijkheden

 • Koppeling aan Bedrijfsvoering: Je wordt gekoppeld aan Bedrijfsvoering en ingezet op vraagstukken rondom organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning.
 • Procesverbetering: Je richt je op procesverbetering en optimalisatie binnen diverse domeinen.
 • Samenwerking en Zelfstandigheid: Je werkt nauw samen met bedrijfvoeringsspecialisten en HR-adviescollega’s, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Hybride Werken: We bieden een flexibele werkomgeving waar hybride werken de norm is.

Wat breng je mee?

 • Ervaring en Kennis: Je hebt ruime ervaring als HR-adviseur, bij voorkeur in organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning.
 • Communicatieve Vaardigheden: Je communiceert duidelijk en effectief, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Analytisch en Strategisch Inzicht: Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kunt strategische vraagstukken vertalen naar praktische oplossingen.
 • Flexibiliteit en Proactiviteit: Je bent flexibel, proactief en in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en projecten.
 • Samenwerkingsgericht: Je kunt goed samenwerken in multidisciplinaire teams en weet collega's te inspireren en motiveren.

Ben jij klaar om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen en een sleutelrol te spelen in onze organisatieontwikkeling? Solliciteer nu en maak deel uit van ons gedreven team!

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

 • Tarief is all-in maximaal €85,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM e/o bedrijfskunde, aangevuld met relevante aanvullende opleidingen/cursussen. 
 • Minimaal 5 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring in allround HR-advisering, organisatie ontwikkeling, strategische personeelsplanning, reorganisaties en procesoptimalisering.
 • Aantoonbare werkervaring met organisatie ontwikkeling, organisatie vraagstukken, reorganisaties. Opgedaan in grote/complexe organisaties.
 • Aantoonbare werkervaring in de non-profit (overheid/gemeente)
 • Aantoonbare werkervaring met HR advies die voornamelijk is gericht op de leidinggevenden op alle niveaus op het gebied van organisatie ontwikkeling, strategische personeelsplanning, reorganisaties en procesoptimalisering.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie obv 40 uur per week.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Informatie analist, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners