Interim Sr. Front-end webdeveloper #KRTZ3123555

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 oktober 2020
Reageren tot 25 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wie zoeken wij? Voor de verdere groei en ontwikkeling van het team zijn wij op zoek naar een ervaren front-end webdeveloper. Vanwege de grote diversiteit aan technieken en systemen die wordt gebruikt, is een brede ervaring met verschillende technieken en systemen. Bijvoorbeeld, voor de website en hulpmiddelen vormen HTML5, CSS3 en Javascript de basis. Ook het ontsluiten van API’s en werken met systemen als Quark, Mindbreeze en Matomo behoren tot het werkpakket. Maar ook de nieuwsgierigheid en kunde om dingen zelfstandig en efficiënt uit te zoeken zijn belangrijke eigenschappen om hier succesvol te zijn. Tot slot, wij werken volgens de Agile Scrum principes, dus samenwerken en elkaar coachen zijn ook een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk.

Eisen waaraan je dient te voldoen:

Je hebt een HBO – diploma in een relevante ICT-richting
Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
Je hebt ervaring met html5, javascript, jquery, sass/css3, bootstrap en XSLT
Je hebt ervaring met IBM WCM 3 jr
Je hebt ervaring met het toepassen van de WCAG richtlijnen en onderschrijft hun nut en noodzaak
Je hebt kennis van en ervaring met het inrichten van een webontwikkelstraat en de onderdelen die daarin een rol kunnen spelen zoals Grunt, Gulp en/of Webpack
Kennis van en/of ervaring met Tag management
Kennis van en/of ervaring met Testmethodes en -tools
Ervaring met werken in Agile teams

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht mogen geen ZZP'ers worden aangeboden. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners