Interim Sr. Financieel Adviseur #KRTZ8721134

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2021
Reageren tot 1 november 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alkmaar
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 14 mei 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren (senior) allround financieel adviseur met kennis van BBV en P&C-cyclus. Jij komt tijdelijk bij ons werken in de rol van financieel adviseur / specialist.

De opdracht en profiel
Wij zoeken voor ons team Financiën een ervaren (senior) Financieel Adviseur voor minimaal een half jaar, die de beleidscyclus kan coördineren, diverse werkzaamheden kan doen voor de huidige teamleden door het uitvoeren van specifieke opdrachten en aanspreekpunt is voor Financieel Beheer die het beheer van het grootboek verzorgen. Je dient over ruime ervaring te beschikken in een gemeentelijk / bestuurlijke omgeving. Het zelfstandig werken, proactieve houding en een brede inzetbaarheid is bij ons in de organisatie een vanzelfsprekendheid en wordt ook verwacht.

Jouw opdracht is breed en afwisselend maar vooral gericht op de P&C-cyclus producten en de contacten met de budgethouders. Je bent analytisch en in staat duidelijk, helder en beknopt te formuleren, met respect voor de mensen om je heen. In je adviezen ben je initiatiefrijk, en bij het overbrengen heb je overtuigingskracht en breng je het met lef. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke belangen: je kent de mogelijke financiële gevolgen voor de gehele bedrijfsvoering en/of lopende projecten. Je bekijkt zaken vanuit meerder invalshoeken. Je overziet de delen en het geheel en hebt een visie op de wijze waarop we van waarde kunnen zijn en hoe we dat doen. Je vindt altijd een oplossing en blijft kalm, ook al wordt er veel druk op je uitgeoefend. Je overziet de mogelijke gevolgen voor de gehele bedrijfsvoering en lopende projecten, waarbij je beschikt over alle benodigde kennis. Je hebt inzicht in de werkprocessen en begrijpt de samenhang van alle activiteiten in jouw vakgebied. Daarbij maak je verbinding om samen met andere teams optimaal te presenteren.

Eisen

  • Minimaal 9 jaar relevante ervaring als Financieel Adviseur binnen een gemeente/overheid.
  • Kennis van BBV en P&C cyclus
  • minimaal een HBO opleiding en werk- en denkniveau

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners