Interim Sr. Corporate Recruiter (Lead) #KRTZ7526468

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 juni 2022
Reageren tot 29 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rijswijk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 4 januari 2023
Aantal uur 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

 

Om de collega's van de toekomst te spotten, aan te trekken en aan te nemen voor de organisatie zijn we op zoek naar een interim senior lead recruiter. De organisatie is in transitie en dat vraagt een vernieuwende aanpak van het recruitment team en activiteiten. Krappe arbeidsmarkt, vergrijzing etc.? Dat zie jij als een uitdaging! We verwachten dat jij als interim senior recruiter op tactisch en operationeel niveau de activiteiten uitvoert uit het strategisch recruitment plan (o.a. ATS herinrichting, inzet assessments, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment rapportage) Je coached je team dat uit 3 recruiters bestaat en rapporteert aan de teamleader recruitment. Je recruit kandidaten voor de vacatures. Dit is een bijzondere vacature want nergens anders kun je deze vinden! Hoe uniek is dat. Je aanpak is hands-on en op inhoud begeleiden doe jij indien nodig. Vanuit je expertise til jij samen met de teamleider recruitment het team en de afdeling naar een hoger niveau. Jij bent het aanspreekpunt voor het team in de dagelijkse operatie.

Rol profiel

 • Je richt je op de processen, candidate experience en journey en stakeholdermanagement;
 • als senior weet je welke kanalen je moet inzetten voor de verschillende doelgroepen en hoe je buiten de comfort zone moet bewegen om de kandidaat te mogen verwelkomen;
 • je bedenkt tactieken om verschillende doelgroepen te bereiken;
 • identificeer, verleid en begeleid de juiste persoon voor de vacature;
 • onze wervingsstrategie toekomstbestendig maken;
 • de organisatie is in transitie, claim je plek en wees de expert recruitment adviseur waar de organisatie naar op zoek is 
 • een evidence based- data gestuurde wervingsaanpak eigen maken en promoten

Binnen deze rol maak je deel uit van het recruitment team. Het team bestaat uit 10 professionals. Net als jij hebben zij een sterke focus om juiste kandidaten, met de juiste kwaliteiten op de juiste plek aan te nemen. Het team zet zich dagelijks in met volle energie om het beste talent te vinden. Samen sta je sterk vanuit verbinding, enthousiasme en expertise en coaching skills.

   

   Eisen:

   Dit ben jij
   Enthousiast, focus, energiek, communicatief vaardig en empathisch met een grote liefde voor structuur en het recruitment vak. Je weet wie je bent, wat je wil en hoe je dat samen met je team gaat bereiken. Je kandidaat is je klant en gastvrijheid is een must om na te streven. Daarnaast heb je:

   • Minimaal 5 jaar ervaring als recruiter (louter bureauzijde ervaring is niet voldoende, ook corporate is een msut);
   • inhoudelijk ben je expert, en hebt de ervaring om dit op tactisch en operationeel niveau toe te passen;
   • Locatie: Rijswijk/Amersfoort (eigen vervoer is een vereiste)
   •  
   • planning en organiseren, resultaatgerichtheid, duidelijke communicatie en optimalisatie spreken je aan;
   • voorkeur voor projectmatig werken, growth mindset en agility;
   • je bent de adviseur van alle managers en zet ze in en neemt ze mee voor succes;
   • ervaring in het opbouwen van samenwerkingsrelaties met teamgenoten, kandidaten en managers in een veranderende omgeving.

   Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

   Mail deze opdracht:
   Deel deze opdracht:

   Voor jou geselecteerde opdrachten

   Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
   Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
   Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
   Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

   Onze partners